PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 21:28 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Ale się cieszę z Alusia :mrgreen:

Też się cieszę, Aga, wypuszczałam go z duszą na ramieniu, bałam się, żeby znowu nie zakotwiczył w tych deskach...ale najwyraźniej mu tu dobrze :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw lis 10, 2011 21:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Super:)
To jedno juz do przodu.
Czas na następne pozytywy:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lis 10, 2011 22:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Lidka pisze:Super:)
To jedno juz do przodu.
Czas na następne pozytywy:)

Lidzia, na razie pozytywów na chwilę obecną koniec.
Ale jak na jeden dzień to i tak dużo :ok: .
Postanowiłam wypuścić Alka teraz, bo gdyby tak nie wyszło, to miałabym jeszcze trochę czasu na przebłaganie go do wyjścia, zanim spadnie śnieg...ale na szczęście facecik wreszcie dowiedział się, że tu jest jego dom, i choc ktoś go wypuści, to zawsze też ktoś go wpuści spowrotem.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw lis 10, 2011 22:09 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Za mądrego i zadomowionego Alusia :ok: :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 10, 2011 22:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To naprawdę mądry kotek...nie ma żadnej z tych cech, którymi straszyła mnie jego poprzednia właścicielka.
Może dać swojemu ludziowi dużo radości.
Nawet moje dziewczyny, poczatkowo czujące przed Alusiem coś w rodzaju respektu, teraz miziają go bez obaw, a on nadstawia coraz chętniej swoją dużą łepetynę...
Juz teraz marzę o dniu, kiedy sam wpakuje mi sie na kolana :) .

vip

Post » Czw lis 10, 2011 22:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dzielny facecik.
Dzielna Gosia.
:)

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw lis 10, 2011 22:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Megana pisze:Dzielny facecik.
Dzielna Gosia.

Dziekuję w imieniu swoim i Alusia :1luvu: .
Staramy sie bardzo...i coś nam z tego wychodzi :) .

vip

Post » Czw lis 10, 2011 22:45 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
Megana pisze:Dzielny facecik.
Dzielna Gosia.

Dziekuję w imieniu swoim i Alusia :1luvu: .
Staramy sie bardzo...i coś nam z tego wychodzi :) .

Bo warto być dzielnym i wciąż się podnosić :D :ok: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Czw lis 10, 2011 22:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Szanowne kochane forum, ja Was opuszczam.
Te okna dały mi do wiwatu...i zmarzłam.
To ja sobie ząbki umyję i spać pójdę.
Jutro święto, moja młodsza latorośl obiecała z tej okazji obiad wyporządzić, więc będę miała czas na bazarek i na dłuższe z Wami pogawędki.
Pod kołderkę idę, bo zimno jest mi.
I znów będę czekać we śnie na Niuniusia mojego.
Dobrej, ciepłej i spokojnej nocy życzę Wam wszystkim :1luvu: .

vip

Post » Czw lis 10, 2011 22:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Szanowne kochane forum, ja Was opuszczam.
Te okna dały mi do wiwatu...i zmarzłam.
To ja sobie ząbki umyję i spać pójdę.
Jutro święto, moja młodsza latorośl obiecała z tej okazji obiad wyporządzić, więc będę miała czas na bazarek i na dłuższe z Wami pogawędki.
Pod kołderkę idę, bo zimno jest mi.
I znów będę czekać we śnie na Niuniusia mojego.
Dobrej, ciepłej i spokojnej nocy życzę Wam wszystkim :1luvu: .

nawzajem :kotek:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lis 10, 2011 22:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Małgosiu, żebyś się tylko na nowo nie rozchorowała :?

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw lis 10, 2011 22:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ciekawi mnie , co ta " pani" od Okrusia powiedziała by teraz, na takiego kociego ideała :1luvu:

Po prostu to mądra bestia jest i tylko czekal na ten jedyny, wymarzony domek, żeby tam pokazać , ze jest baaardzo grzecznym i dobrze wychowanym kotem, a gdzie indziej , moze nie było warto się wysilać, jak nikt go nie chciał :ryk: :ryk:

Małgoś, a wygrzej się dobrze, coraz zimniej ma być :(

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 10, 2011 23:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

izka53 pisze:Ciekawi mnie , co ta " pani" od Okrusia powiedziała by teraz, na takiego kociego ideała :1luvu:

Po prostu to mądra bestia jest i tylko czekal na ten jedyny, wymarzony domek, żeby tam pokazać , ze jest baaardzo grzecznym i dobrze wychowanym kotem, a gdzie indziej , moze nie było warto się wysilać, jak nikt go nie chciał :ryk: :ryk:

Małgoś, a wygrzej się dobrze, coraz zimniej ma być :(

A ja wcale już do niej nie piszę...bo mnie denerwowała tylko :evil: .
To złoty chłopak, moja cierpliwośc sie opłaciła, a małymi kroczkami do takich efektów doszliśmy.
Ja się bałam go wypuszczać, ale widziałam, że mu przykro jest, jak moje wychodzą, i tak przez to okno patrzył...
No to sobie pomyślałam, spróbuję...jeśli mu tu dobrze, to przecież wróci.
I wrócił.
I jest.
Przepraszam, że tak duzo o nim, po prostu bardzo się cieszę z tego małego sukcesu. Bo to znaczy, że nam się udało :oops: .

Izuś, u nas już dziś naprawdę zimno było...a podobno w przyszłym tygodniu już deszcz ze śniegiem ma być.

vip

Post » Czw lis 10, 2011 23:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

U nas też , paskudny wiatr, a mnie pognało na odległy rynek , co by se czapkę kupić. Kupiłam,a i tak wracałam z gołą głową :mrgreen:

małgos, Ty nie przepraszaj, że tyle o Alusiu, Ty przepraszaj, że tak mało. W tym temacie żądna wiedzy jestem :ryk: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lis 10, 2011 23:33 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

No co, wróciłem...
Fajnie było, ale potem to mi cztery litery zmarzły...a w kuchni ciepło, Duża napaliła.
No i sie cieszyła, że przyszłem, nawet mi jakieś dobre na kolację dała.
Wogóle to wszyscy przyszliśmy, bo jak jesteśmy w nocy w domu, to Duża się cieszy.
Już tak nie płacze, ale jeszcze wczoraj to płakała ciągle...nie wiem, dlaczego, bo ja przecież grzeczny byłem.
I jakos chudego rudego nie ma...
Niedawno jeszcze był, na parapecie leżał...chyba spał mocno, bo się nie ruszał, jak Zośka mu po pyszczku wąchała...
I już go długo nie ma...
Tak mi sie cos wydaje, że jego już nie będzie, i że to dlatego Duża płacze...
To sie staramy ja jakoś rozweselić, bo ona zła nie jest, ta Duża nasza.
A teraz jakieś fanaberie robi przy kranie, to sobie napisałem, a co!
Aluś.

:kotek:

vip

[poprzednia][następna]