Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
). Piątek po 19.00 powinien dać radę, ale w sobotę chyba jadę z genowefą do Krakowa do Jeżynek. Czyli my najchętniej chyba w piątek wieczorem.
OKI pisze:Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
). Piątek po 19.00 powinien dać radę, ale w sobotę chyba jadę z genowefą do Krakowa do Jeżynek. Czyli my najchętniej chyba w piątek wieczorem.
I na kuriera z Browarkiem, jak mniemam?
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
No i pamiętaj, że zapisałaś się na moje rockotki bez recepty
OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
To co? Jutro dzień kurierów? Wielbłąd zaimprezuje
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:Wielbłądzio pisze:Błont w tym tygodniu codziennie siedzi w robocie do 18.00, a poza tym jutro musi czekać na kuriera z żarciem (żarciem dla kotów, nie dla błontów
To co? Jutro dzień kurierów? Wielbłąd zaimprezuje
Rockotki to zapewnią indeed
Selenga pisze:Czyli szykujemy się na piątek?
Wielbłądzio pisze:OK, OK, dobra, niech będzie że biorę wszystkie.
Muszę tylko mianować je tymczasami i znaleźć na nie sponsorów, bo samej na własną karmę przestało mi starczać
![]()
OKI pisze:A mnie robi... na batoniki mnie nie stać
anulka111 pisze:Skads znam te problemy![]()
Teraz i tka dobrze ,bo ogorki tansz ei pomidory -dzis jem mizerie
Zofia&Sasza pisze:OKI pisze:A mnie robi... na batoniki mnie nie stać
DokładnieKajzerka 0.22 zł plus paskudny pasztecik za 1.20 zł i się żyje
No i groszek w puszce plus jaja - tez tanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Kankan i 35 gości