Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:No, wcale już nie takie krasnaleIle chłopaki już mają?
Kinga Warmijska pisze:queen_ink, dzięki za super foty"lustrzane" zdjęcia fantastyczne !
musicie przyznać, że modele też niczego sobie
Kinga Warmijska pisze:queen_ink, dzięki za super foty"lustrzane" zdjęcia fantastyczne !
Pasibrzucha pisze:Kinga Warmijska pisze:queen_ink, dzięki za super foty"lustrzane" zdjęcia fantastyczne !
Kingo, jak wszystkie koty od Ciebie
Annazoo pisze:Wpadłam w refleksyjną zadumę kontemplując rano urodę Dorci...
Jak doskonała to kota, zachwycająco piękna i pełna wdzięku .
Gdy je, nabiera języczkiem po jednej chrupce, marszczy nosek i cofa wibrysy. Jej futro lśni jak szklana tafla.
Gdy chodzi, kręci biodrami jak modelka
I jest taka maleńka i drobna! Mniejsza niż znane mi dorosłe koty, nawet Tasia ją przerosła.
Mam wrażenie, że ma najbardziej urodziwy pyszczek z kotów, które widziałam.
edit_f pisze:Annazoo pisze:Wpadłam w refleksyjną zadumę kontemplując rano urodę Dorci...
Gdy je, nabiera języczkiem po jednej chrupce, marszczy nosek i cofa wibrysy. Jej futro lśni jak szklana tafla.
I jest taka maleńka i drobna! Mniejsza niż znane mi dorosłe koty, nawet Tasia ją przerosła.
też mam takie wrażenie
Annazoo pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:Wpadłam w refleksyjną zadumę kontemplując rano urodę Dorci...
też mam takie wrażenie
W tym miejscu należałoby powiedzieć, że oprócz domu Kingi Warmijskiej, najpiękniejsze koty pochodzą z DT Edyty oraz Joli, no i oczywiście ode mnie
anna09 pisze:Annazoo pisze:edit_f pisze:Annazoo pisze:Wpadłam w refleksyjną zadumę kontemplując rano urodę Dorci...
też mam takie wrażenie
W tym miejscu należałoby powiedzieć, że oprócz domu Kingi Warmijskiej, najpiękniejsze koty pochodzą z DT Edyty oraz Joli, no i oczywiście ode mnie
Bardzo dziękuję w imieniu kotów![]()
Zachwycony urodą Dorci jest również mój kuzyn, który Dorcię poznał, jak jeszcze była u Edyty i do tej pory ją wspomina (i Dorcię, i jej urodę).
A mnie również zachwyca uroda Leosia: te prążki, mocna budowa ciała, łagodne oczęta
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 46 gości