Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dzień dobry! Wróciłam ze szkoły. Odebrałam małego. Teraz czekam na starszego i zaraz idę naleśniki robić. Marysiu, my już po feriach. W pierwszym rzucie były. W styczniu. Mam nadzieję, że wieczorem zajrzę do wszystkich wątków. Przez ostatnie dni nie czuję się sobą. Jestem jakaś słaba i rozlazła. A dzisiaj znów mi się śniła Babcia. Tak bardzo ją ściskałam i cieszyłam się, że jest....
kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Dzień dobry! Wróciłam ze szkoły. Odebrałam małego. Teraz czekam na starszego i zaraz idę naleśniki robić. Marysiu, my już po feriach. W pierwszym rzucie były. W styczniu. Mam nadzieję, że wieczorem zajrzę do wszystkich wątków. Przez ostatnie dni nie czuję się sobą. Jestem jakaś słaba i rozlazła. A dzisiaj znów mi się śniła Babcia. Tak bardzo ją ściskałam i cieszyłam się, że jest....
Kasiu,Ty musisz odpocząć w końcu,po prostu
Najlepiej cały dzień,jakaś sobota,jak małż w domu jest.On niech się zajmie dziećmi,a Ty gdzieś po prostu wybyj do kogoś,nie będziesz miała do kogo to do nas przyjedź po prostu,chociaż na te kilka godzin
Babcia cały czas czuwa nad Tobą
Szura-najmysi mama pisze:
MaryLux pisze:Szura-najmysi mama pisze:
Oooo, a kto to?
Szura-najmysi mama pisze:MaryLux pisze:Szura-najmysi mama pisze:
Oooo, a kto to?
Nie wiem![]()
Podobał mi się![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości