Wspólni przodkowie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Wspólni przodkowie?
kociczka39 pisze:O jaaaa,czyli mamy dwie ślicznotki na miau w jednym wącie
Cudowna fotkai tak jak Kasiu CI już pisałam właśnie,że śliczną buzię masz
maciejowa pisze:O tą kanapę to ja już wcześniej chciałam Cię zapytać, bo chyba gdzieś na jakimś zdjęciu ją u Ciebie widziałamAle ostatnio taka sama stała przed naszą klatką do wyrzucenia i moja teściowa wpadła do nas jak burza, żeby obejrzeć nową
I jeszcze się z teściem podobno kłóciła, że to na pewno my wyrzuciliśmy
trawa11 pisze:maciejowa pisze:O tą kanapę to ja już wcześniej chciałam Cię zapytać, bo chyba gdzieś na jakimś zdjęciu ją u Ciebie widziałamAle ostatnio taka sama stała przed naszą klatką do wyrzucenia i moja teściowa wpadła do nas jak burza, żeby obejrzeć nową
I jeszcze się z teściem podobno kłóciła, że to na pewno my wyrzuciliśmy
My mamy taki komplet3 +2 + 1,ale te jedynke wywaliłam na strych bo juz za ciasno było
maciejowa pisze:My tylko 3 osobową sofę. Którą najchętniej wywaliłabym w cholerę, gdyby nie to, że nie miałabym na czym spać. Do szału doprowadza mnie deska pod głową, która fabrycznie ustawiona jest pod kątem a ja przyzwyczajona do spania na płasko. Wstaję wiecznie połamana...
trawa11 pisze:maciejowa pisze:My tylko 3 osobową sofę. Którą najchętniej wywaliłabym w cholerę, gdyby nie to, że nie miałabym na czym spać. Do szału doprowadza mnie deska pod głową, która fabrycznie ustawiona jest pod kątem a ja przyzwyczajona do spania na płasko. Wstaję wiecznie połamana...
mnie najbardziej wkurza jej składanie i rozkładnaie. Tez jest juz do wymiany, ma śliczne artystyczne boki wykonane metoda pazurkową
maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseńŁatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek
On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseńŁatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek
On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie
nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę.
maciejowa pisze:trawa11 pisze:maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseńŁatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek
nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę.
![]()
![]()
![]()
Słodki ciężar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 76 gości