Wątek ŁATKA CZ.4 -do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 16, 2010 21:48 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
Dorota pisze:
maciejowa pisze:Kochamy się :lol:

Obrazek

Czemu jestes podobna do mnie?! 8O

Tylko mlodsza... :twisted:

Nie wiem :twisted: Może to coś znaczy? ;)

Wspólni przodkowie? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 16, 2010 21:49 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

Dorota pisze::placz: :placz: :placz:

No wiem... ;(

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Sob paź 16, 2010 21:51 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

kalair pisze:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kalair pisze:Wspólni przodkowie? :mrgreen:

Nie mam rodziny w Olsztynie... Chyba, że jakąś o jakiej nie wiem ;)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 21:51 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
Dorota pisze:

Obrazek

Czemu jestes podobna do mnie?! 8O

Tylko mlodsza... :twisted:

Nie wiem :twisted: Może to coś znaczy? ;)

O jaaaa,czyli mamy dwie ślicznotki na miau w jednym wącie
Cudowna fotka :1luvu: i tak jak Kasiu CI już pisałam właśnie,że śliczną buzię masz :P
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob paź 16, 2010 21:52 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

Obrazek

ale piękny widoczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale co robicie na mojej kanapie 8O :ryk:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob paź 16, 2010 21:52 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

kociczka39 pisze:O jaaaa,czyli mamy dwie ślicznotki na miau w jednym wącie
Cudowna fotka :1luvu: i tak jak Kasiu CI już pisałam właśnie,że śliczną buzię masz :P

:oops: :oops: :oops: Eeeee tam ;) Śliczny to Łatek jest ;)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 21:54 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:

Obrazek

ale piękny widoczek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ale co robicie na mojej kanapie 8O :ryk:

O tą kanapę to ja już wcześniej chciałam Cię zapytać, bo chyba gdzieś na jakimś zdjęciu ją u Ciebie widziałam :lol: Ale ostatnio taka sama stała przed naszą klatką do wyrzucenia i moja teściowa wpadła do nas jak burza, żeby obejrzeć nową :lol: I jeszcze się z teściem podobno kłóciła, że to na pewno my wyrzuciliśmy ;)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:04 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:O tą kanapę to ja już wcześniej chciałam Cię zapytać, bo chyba gdzieś na jakimś zdjęciu ją u Ciebie widziałam :lol: Ale ostatnio taka sama stała przed naszą klatką do wyrzucenia i moja teściowa wpadła do nas jak burza, żeby obejrzeć nową :lol: I jeszcze się z teściem podobno kłóciła, że to na pewno my wyrzuciliśmy ;)

My mamy taki komplet :lol: 3 +2 + 1,ale te jedynke wywaliłam na strych bo juz za ciasno było :(
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 22:09 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:O tą kanapę to ja już wcześniej chciałam Cię zapytać, bo chyba gdzieś na jakimś zdjęciu ją u Ciebie widziałam :lol: Ale ostatnio taka sama stała przed naszą klatką do wyrzucenia i moja teściowa wpadła do nas jak burza, żeby obejrzeć nową :lol: I jeszcze się z teściem podobno kłóciła, że to na pewno my wyrzuciliśmy ;)

My mamy taki komplet :lol: 3 +2 + 1,ale te jedynke wywaliłam na strych bo juz za ciasno było :(

My tylko 3 osobową sofę. Którą najchętniej wywaliłabym w cholerę, gdyby nie to, że nie miałabym na czym spać. Do szału doprowadza mnie deska pod głową, która fabrycznie ustawiona jest pod kątem a ja przyzwyczajona do spania na płasko. Wstaję wiecznie połamana...

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:18 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:My tylko 3 osobową sofę. Którą najchętniej wywaliłabym w cholerę, gdyby nie to, że nie miałabym na czym spać. Do szału doprowadza mnie deska pod głową, która fabrycznie ustawiona jest pod kątem a ja przyzwyczajona do spania na płasko. Wstaję wiecznie połamana...

mnie najbardziej wkurza jej składanie i rozkładnaie. Tez jest juz do wymiany, ma śliczne artystyczne boki wykonane metoda pazurkową :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 22:22 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:My tylko 3 osobową sofę. Którą najchętniej wywaliłabym w cholerę, gdyby nie to, że nie miałabym na czym spać. Do szału doprowadza mnie deska pod głową, która fabrycznie ustawiona jest pod kątem a ja przyzwyczajona do spania na płasko. Wstaję wiecznie połamana...

mnie najbardziej wkurza jej składanie i rozkładnaie. Tez jest juz do wymiany, ma śliczne artystyczne boki wykonane metoda pazurkową :mrgreen:

Aaaa znam ten deseń :lol: Łatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek ;) On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie :)

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:26 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseń :lol: Łatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek ;) On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie :)

nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę :mrgreen: .
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 22:28 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Aaaa znam ten deseń :lol: Łatek wprawdzie mebli nie drapie, ale Mru zostawił po sobie malutki śladek ;) On uwielbiał spać na zagłówku nad moją głową... Gdzieś w poprzednich wątkach było nawet takie jego zdjęcie :)

nad moją głowa na zaglówku to spi Maniek. Ciagle czekam ,kiedy nie wyrobi przy przekręcaniu sie na drugi bok i runie mi na głowę :mrgreen: .

:lol: :lol: :lol:
Słodki ciężar :lol:

maciejowa

Post » Sob paź 16, 2010 22:32 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

maciejowa pisze:
trawa11 pisze:

:lol: :lol: :lol:
Słodki ciężar :lol:

wystarczy , jak mi w łózku po brzuchu pzreleci :lol: . Bezłapki wydaja się duzo cieższe , bo inaczej ten cieżar ciała w ruchu się rozkłada. To juz lepeij jak Gośka po mniepzreleci na czterech łapach ,a swoje tez wazy :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob paź 16, 2010 22:34 Re: Wąt Łatka 4-ty Kto chce z nami pisać na bloxie? :D

Stare...

Obrazek

Teraz jest gorzej.
Dluzej :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]