Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... badania krwi s.90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 6:44 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Jasmina pisze:P. estre, a Sz.P nie naraziła się jakiejś wrednej czarownicy - bo to wygląda na UROK. ODCZYNIAMY :ok: :ok: :ok: i będzie dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A propos los kupas - to jest bardzo konstruktywny temat, bo czy ktoś widział, żeby ludzie pokłócili się o to ? NIE Wniosek - KUPA ŁĄCZY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miliardy much nie mogą się mylić! :mrgreen:

Estre, jak noga? Doczytam wieczorem bo za chwilę gnam na busa, ale...
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro kwi 21, 2010 6:51 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Nelly pisze::ok: :ok: :ok:

I Witajcie Obrazek ( w nocy :P )

8O
O tej godzinie się śpi ;)

Cześć :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro kwi 21, 2010 6:52 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

kinga w. pisze:
Jasmina pisze:P. estre, a Sz.P nie naraziła się jakiejś wrednej czarownicy - bo to wygląda na UROK. ODCZYNIAMY :ok: :ok: :ok: i będzie dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A propos los kupas - to jest bardzo konstruktywny temat, bo czy ktoś widział, żeby ludzie pokłócili się o to ? NIE Wniosek - KUPA ŁĄCZY :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Miliardy much nie mogą się mylić! :mrgreen:

Estre, jak noga? Doczytam wieczorem bo za chwilę gnam na busa, ale...

Lepiej :D

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 6:53 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Chester dostał swoją dawkę w maśle. Zjadł z wielkim niesmakiem. Próbowałam i smakuje tragicznie.
Żaden smak nie umie jakoś tak znieść tego wstrętnego smaku :?

Prezes odmówił masła, z nim będą przeboje :roll:
Pójdę do sklepu po jogurt i spróbujemy z jogurtem. Jak nie pójdzie to z bananem :roll:

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 7:29 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Prezeskowi rozmieszałam z wodą, dodałam trochę pasty z gimpeta, do strzykawek i do pyska. Ślinił się biedny, pluł, ale szybko na zagrychę dostawał whiskasy anti-hairball i jakoś poszło. Gorzkie i tak było niemożliwie :evil:

Po 9 zadzwonię do weta i zdam relację...

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 7:30 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

dzień dobry :1luvu:

Obrazek

kciuki niesustajace :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro kwi 21, 2010 7:37 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Cześć Trawko :D
Co tak wcześnie? 8O

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 10:26 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Dobry Obrazek

estre pisze:Prezeskowi rozmieszałam z wodą, dodałam trochę pasty z gimpeta, do strzykawek i do pyska. Ślinił się biedny, pluł, ale szybko na zagrychę dostawał whiskasy anti-hairball i jakoś poszło. Gorzkie i tak było niemożliwie :evil:

Biedny Prezes, torturowany :wink:

Czekamy na relacje :ok:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro kwi 21, 2010 11:07 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:Wiem, nudni jesteśmy ;)

wrecz przeciwnie, dla mnie na tym watku jest duzo cennych informacji - nudno to jest tam, gdzie tylko hopają, albo mowia dzien dobry ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro kwi 21, 2010 11:14 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:Mam nadzieję, że komuś się te moje zmagania przydadzą, choćby teraz tillibulek zagląda, bo koty mają biegunki i nie wiadomo dlaczego :D

Estre, u mnie "kocie q" tez w temacie, ale nikt nie zaglada, nie daje cennych rad, wiec do Twojego watku sie przyczepilam jak rzep hihihih :lol: :lol:

U mnie w sumie biegunki jako takie byly tylko przez ok. 3 dni u jednej kici, ale kupy miala nieladne - teraz tez idealne nie są - woniają, miejscami luźniejsze - ale uformowane, wiec juz sie nie spinam, tylko dokladnie ogladam, czy nie ma krwi itd. :twisted: Ale boje sie usunac tego "problemu" z tematu, bo jak u wetki pochwalilam, ze jedna kicia juz czuje sie lepiej, to zaraz byl klops w kuwecie :wink:

zreszta moja kitka, ta z najgorszymi q, to szczegolny przypadek - na drugie powinna miec "odkurzacz", bo potrafi nawet wode pic z garnka po gotowaniu czegos zawierajacą plyn do mycia naczyn - trzeba wszystkiego pilnowac :roll:

ostatnio wrocilam troszke do miesnej diety - daje im surowizne, w malutkich ilosciach, po 3 kawaleczki - i tragedii nie ma - to pocieszajace - dzisiaj dam im ciutke wiecej, bo nie dotarlo jeszcze jedzenie z zooplusa.....

caly czas trzymam za owocne leczenie kociastych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Śro kwi 21, 2010 11:16 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

amyszka pisze:Kocie kupki ważna rzecz :mrgreen: Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

bardzo wazna!! i kazdy wlasciwie wygladajacy urobek w kuwecie cieszy - od razu lepszy humor :mrgreen: :mrgreen:
a jak kiepski urobek to dolek - ja tak mam :roll:
jakby ktos nas posluchal, to by sie za glowe zlapal :lol:

tillibulek

Post » Śro kwi 21, 2010 11:19 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:Chester dostał swoją dawkę w maśle. Zjadł z wielkim niesmakiem. Próbowałam i smakuje tragicznie.
Żaden smak nie umie jakoś tak znieść tego wstrętnego smaku :?

Prezes odmówił masła, z nim będą przeboje :roll:
Pójdę do sklepu po jogurt i spróbujemy z jogurtem. Jak nie pójdzie to z bananem :roll:

no nielatwe zadanie :strach: moje tez sie strasznie slinily na poczatku podawania metronidazolu, a to byla malutenka tableteczka, ale ze nie umiejetnie ja podawalam (po paru dniach sie nauczylam :mrgreen: ), to tak wychodzilo im bokiem ;)

a co do banana, to bedziesz nim ten proszek upychac?? bo jakos sobie tego nie wyobrazam ;)

tillibulek

Post » Śro kwi 21, 2010 11:41 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Cieszę się, że komuś wątek się przyda :D

U nas też najpierw była poprawa po leczeniu na e. coli, myśleliśmy, że będzie spokój ale niestety nawróciło i było gorzej. No i ciągle jest.

Ja też muszę zamówić jedzenie, ale wypłata w przyszłym tygodniu dopiero...

Odnośnie banana, to myślałam, żeby proszek zmieszać z rozgniecionym bananem i podać ;) Ale to i tak może jutro dopiero...

Wet zadowolony, że leki nie powodują pogorszenia samopoczucia, kazał podawać dalej.
Jemu różnicy nie robi, on nie musi kotów zmuszać do jedzenia tego paskudztwa ;)

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 11:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

Nelly pisze:Dobry Obrazek

estre pisze:Prezeskowi rozmieszałam z wodą, dodałam trochę pasty z gimpeta, do strzykawek i do pyska. Ślinił się biedny, pluł, ale szybko na zagrychę dostawał whiskasy anti-hairball i jakoś poszło. Gorzkie i tak było niemożliwie :evil:

Biedny Prezes, torturowany :wink:

Czekamy na relacje :ok:

Dobry :D

W nagrodę dostali szczura z ikei oraz dwie papierowe torby :lol:

estre

Post » Śro kwi 21, 2010 11:46 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... candida albicans neg.

estre pisze:
Dobry :D

W nagrodę dostali szczura z ikei oraz dwie papierowe torby :lol:

:D :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

[poprzednia][następna]