Behemot II ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 13:20 Re: Behemot II ...

psiama pisze:A co do artykułu na temat zdrowtnych fistaszków to rozbawił mnie komentarz o robaku znalezionym w paczce kalifornijskich, żywym robaku :mrgreen:

Jakby Ci to... Kupując torebkę, taką indyjską, z materiału, z resztą w sklepiku w Instytucie Pediatrii, znalazłam w tej torebce ślicznego, wielkiego robala. Żywego, nawet żwawego całkiem, długości kciuka, takiego typu chrabąszcz albo inny żuczek. Jak dla mnie nielegalny imigrant bo krajowe to raczej kojarzę, zwłaszcza te duże.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw mar 04, 2010 21:30 Re: Behemot II ...

babajaga pisze: Odsypiam wszystkie stresy, nerwy, zmęczenie a nawet przesypiam ból głowy czy brzucha. Jak boli to idę spać. :mrgreen:
Mam tak samo :wink: Jak boli lub jestem chora mogę spać 24/doba :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw mar 04, 2010 21:42 Re: Behemot II ...

shira3 pisze:
babajaga pisze: Odsypiam wszystkie stresy, nerwy, zmęczenie a nawet przesypiam ból głowy czy brzucha. Jak boli to idę spać. :mrgreen:

To macie jak mój pies, przesypia jak boli :D Cos w tym jest ... :ok:
AYO, ja jak za mało pośpię chodzę z taką gulą, że kij to mało, żeby do mnie zagadać 8)

Kinga, co zrobiłaś z żywym przemytnikiem ? Skoro taki duży był i w ogóle :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt mar 05, 2010 8:17 Re: Behemot II ...

Dziewczyny, akcja jest. Estre założyła wątek, chce wygrać fanty na bazarek dla kotów w potrzebie. Żeby jednak wygrać musi się zmieścić w pierwszych 160 miejscach na liście uczestników - układ stary jak net, punktujemy przez codzienne klikanie.
viewtopic.php?f=8&t=108155
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pt mar 05, 2010 8:32 Re: Behemot II ...

psiama pisze:
shira3 pisze:

wcale nie musi mnie nic boleć, nie muszę być chora, wystarczy, że się wścieknę, że mam stracha albo jakikolwiek inny stres - potrafię zasnąć na stojąco. Do tego mogę spać po pracy ze 2-3 godziny, wstać, umyć się, położyć i spać do rana. W międzyczasie - żrę :oops:

Robale - żywe - znalazłam w czekoladkach i w herbatce owocowej o nazwie - nomen omen - Naturalny wybór. Robaki wybrały dobrze, naturalnie znaczy. Na szczęście, że zanim postawiłam ciecz przed klientem, zajrzałam i zaniepokoiły mnie fusy pływające w herbatce z torebki. :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 05, 2010 8:39 Re: Behemot II ...

Dzień dobry w środku robaczanych opowieści :ryk:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt mar 05, 2010 11:55 Re: Behemot II ...

Georg-inia pisze:wcale nie musi mnie nic boleć, nie muszę być chora, wystarczy, że się wścieknę, że mam stracha albo jakikolwiek inny stres - potrafię zasnąć na stojąco. Do tego mogę spać po pracy ze 2-3 godziny, wstać, umyć się, położyć i spać do rana. W międzyczasie - żrę :oops:

No.... :oops: :oops:
I wchodzę na miau :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt mar 05, 2010 12:17 Re: Behemot II ...

shira3 pisze:
Georg-inia pisze:wcale nie musi mnie nic boleć, nie muszę być chora, wystarczy, że się wścieknę, że mam stracha albo jakikolwiek inny stres - potrafię zasnąć na stojąco. Do tego mogę spać po pracy ze 2-3 godziny, wstać, umyć się, położyć i spać do rana. W międzyczasie - żrę :oops:

...oraz pije kawę, litrami :oops:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt mar 05, 2010 13:04 Re: Behemot II ...

babajaga pisze:
shira3 pisze:

...oraz pije kawę, litrami :oops:

o nie, po kawie mam hercklekoty :roll: a tak ją lubię, tę kawę... :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 05, 2010 20:30 Re: Behemot II ...

wcale nie musi mnie nic boleć, nie muszę być chora, wystarczy, że się wścieknę, że mam stracha albo jakikolwiek inny stres - potrafię zasnąć na stojąco. Do tego mogę spać po pracy ze 2-3 godziny, wstać, umyć się, położyć i spać do rana. W międzyczasie - żrę :oops:

...oraz pije kawę, litrami :oops:[/quote][/quote]

wypisz - wymaluj - TO JA :ryk:
Już byłam nawet u lekarza w sprawie spania, bo ja moge przespać - caaaałe życie !
Dostałam tabletki dla wariatów, takie że za darmochę w aptece dają i... przeszło :mrgreen: Pan dr powiedział, że ten sen to na skutek stresu i depresji, i trzeba z tym walczyć!

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 05, 2010 20:34 Re: Behemot II ...

Z tymi tabletami dla śpiochów to ostrożnie :wink:
Onegdaj tak mi to dojadło, że wyvbrałam się do medyka - stwierdził, ze ta moja nieustanna śpiączka to wynik bardzo niskiego ciśnienia. No i dał mi piguły po których byłam tak nakręcona, że bez silnika doleciałabym do Marsa a spać to już wogóle nie mogłam....na szczęście przestałam je brać :ryk: I tak mnie macie na miau :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt mar 05, 2010 20:41 Re: Behemot II ...

Mnie się wydaje, że w ogóle lekarze zbyt beztrosko rozdają tabletki. Przecież to jest zazwyczaj potworna ingerencja w wielki mechanizm naszego organizmu. Sama od wielu lat mam ochotę wybrać się do kogoś, kto mi przepisze magiczne proszki na polepszenie wiecznie dennego nastroju, ale jak sobie pomyślę jakie to świństwo to się boję.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt mar 05, 2010 20:46 Re: Behemot II ...

:?: :conf: :strach:
A ja mu zaufałam. Ale po tych tabletka regularność życiową odzyskałam. Śpię wtedy, kiedy trzeba, a żyję, kiedy nie śpię.

jasdor

Post » Pt mar 05, 2010 20:50 Re: Behemot II ...

Znaczy lekarz trafił w dziesiątkę A co brałaś, jeśli to nie tajemnica.
Obrazek

babajaga

Post » Pt mar 05, 2010 20:59 Re: Behemot II ...

Jakiś zajzajer o nazwie Sulpiryd - PLIVA - 50 mg

jasdor

[poprzednia][następna]