Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 21, 2010 7:03 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Zorek śpiący na szafie :1luvu:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt paź 22, 2010 6:57 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hej Koteczki, jak się macie? Asiu, trzymam kciuki za wszystko! :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 22, 2010 7:28 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Cześć Krowencje i Popaskowana :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt paź 22, 2010 7:40 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

CZeść Drużyno :1luvu:

W sumie stwierdzam, że posiadanie w domu dodatkowych futrzaków do zabawy bywa fajne :mrgreen: Można kogoś pogryźć i jednoczesnie udawać, że to mnie gryzą :twisted: I wtedy Duzi lecą do pokoju krzyczeć na tego drugiego a mnie głaskają na pocieszenie :ryk:

Romek

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt paź 22, 2010 8:00 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Hello Wszystkim 8)

Czy znacie to cudo? http://allegro.pl/synergy-labs-pet-calm ... 72435.html
Są jakieś efekty podawania tego specyfiku?

Edit:
napisałam już w sprawie kropli Bacha, ten specyfik z aukcji odpada.

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pt paź 22, 2010 18:26 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

bry :)

komu będziesz je podawać?
Obrazek

Aktualnie - Kacper, Benuś, Songo, Myszka i pies Antonio!

catawba

Od: Czw kwi 26, 2007 9:28

Post » Sob paź 23, 2010 6:43 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Obrazek :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 25, 2010 7:31 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

doberek :)

jak tam stosunki na linii Pulpi - Zorek?? u nas był jakiś czas spokój, ale przez weekend Songo tak się uwziął na Kacpra, że spędził poprzednią noc w łazience :roll: ręce opadają.. mam wrażenie, że Songo z nudów tak się na nim wyżywa. myślę o rybkach - żywym kocim tv :mrgreen:
Obrazek

catawba

Post » Pon paź 25, 2010 7:43 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

ObrazekAsiulek i koteczki! Milego dzioneczka dla Was! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon paź 25, 2010 7:51 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Witam! :D

A może Calm-Aid ?
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon paź 25, 2010 7:58 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

ja próbuję to dawać, ale ponieważ jest wg kotów mega bleee i fuuuj to ciężko idzie i nie widać efektów.
Psu dawałam, żeby nie bał się burzy, ale zupełnie sobie nie radziło z jego strachem...
btw.. ciekawa jestem, któremu kotu karmel smakuje :roll: moje nim plują ;)
Obrazek

catawba

Post » Pon paź 25, 2010 8:26 Re: Jestem Zorek a to jest Pulpecik i Malutka :) cz. IX

Cześć Cioteczki :D

Oblecę wąteczki po 15-tej, teraz tylko na chwilkę.

catawba pisze:doberek :)

jak tam stosunki na linii Pulpi - Zorek?? u nas był jakiś czas spokój, ale przez weekend Songo tak się uwziął na Kacpra, że spędził poprzednią noc w łazience :roll: ręce opadają.. mam wrażenie, że Songo z nudów tak się na nim wyżywa. myślę o rybkach - żywym kocim tv :mrgreen:

Przez weekend nie było źle, a przynajmniej w porównaniu z poprzednimi dniami - choć dziś rano przed moim wyjściem znowu zamierzał się na Pulpka ( już sama nie wiem, próbuję łączyć fakty kiedy te ataki są najczęstsze i nie ma jednej reguły ).
Haniu, mam podobne wrażenie a propos Zorka, że czasami robi to z nudów. Napisałam w sprawie kropli Bacha, dostałam też pewną wskazówkę - może Tobie też do Songa się przyda.
Ryśka podpowiedziała mi, żeby raz albo dwa razy w ciagu dnia ( najlepiej o stałej porze ) przez 10minut bawić się z Zorkiem, żeby się wyhasał ale zwracać uwagę wyłącznie na niego ( inne koty to przy okazji - ale żeby te kilkanaście minut było skierowane tylko dla niego ). Przez weekend tak robiłam, teraz po powrocie z pracy będę też tak robić - zobaczymy czy to da rezultat jakiś.

Pulpi leżał u mnie na brzuchu w sobotę ( czyli kolejne święto, bo on to robi naprawdę od święta :mrgreen: ). W ogóle jak Zorek śpi, to Pulpi robi się miziakowaty :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

[poprzednia][następna]