Bardzo dziękuję za wszelkie wsparcia i troski, to jest takie ciepłe i miłe, że tutaj, gdzie przecież nie wszyscy się znamy osobiście, odnajduję tyle dobrych słów. Nie martwcie się, będzie dobrze!
Rzeczywiście, wróciłam koło pierwszej, taksówką, i nawiał mi Mić, któremu musiałam gotować rybkę, żeby wrócił
No jak kota w nocy zostawić na dworze? Przyniosłam też drzewo z piwnicy i rozpaliłam w kominku, bo jakoś zimno było
A potem, gdy Balbunia weszła pod kołdrę, to już było dobrze!
Ja miałam tu nic nie pisać, ale Bungo poczuła solidarność szpitalno-kciukowo-forumową i puknęła post, więc już się wszystko wydało
No widzicie, tak to jest, człowiek ma urodziny, a dzień później, jak się okazuje, termin ważności mu się kończy, czy jak
Najśmieszniejsze jest to, że wczoraj wybrałam się do miasta, żeby dokładne rozeznanie w sprawach lotów wakacyjnych zrobić, i jakoś chyba nie doszłam do miejsca zapobierania informacji.
Zadzwoniłam tylko do syna, żeby zwłoki zabierał z rynku moje i wiózł gdzie trzeba, to przyjechał i zawiózł. Do tak zwanego rejonu. Tam się okazało, że mi ciśnienie jakieś duże się porobiło, dostałam leki i do domu. Nigdy przedtem podobne historie mi się nie zdarzały , ale rok ostatni był dla mnie mocno stresujący i pewnie wszystko wychodzi.
Po tych lekach zamiast spadać to rosło, i tu wykonaliśmy akcję "szpital nocą". Ło matko, co tam się działo....Ekg, kroplówki, badania krwi, kolejne ekg, jakieś leki, no świetnie! I tak sobie patrzyłam, jak ta nasza służba zdrowia funkcjonuje w przypadku "człowieka z ulicy". I wiecie co? Funkcjonuje! Wprawdzie powoli, ale grzecznie i dokładnie. A nawet serdecznie. Myślałam, że to się już wali całkiem, ale jeszcze nie do końca. Dycha. Ja też, tylko troszkę się dzisiaj słaniam.
A tak na pocieszenie, to świeci piękne słońce, tylko jeszcze trochę zimno.
Odstresować się muszę. I zwolnić...
I odpocząć.
Jesteście bardzo, bardzo kochani!