Hakeeeer!! Pobuuudka!! Czeeeść!
Kłaczek poranny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:My już nie śpimy. Mały okupuje drzwi, cwaniak próbuje rzutami na klamkę otworzyć sobie drzwi. A jak Duża wchodziła do niego to nawiał i trafił na Pysię. le go ofuczała i z liścia mu dała. A i Igor boi sie odkurzacza. Haker sprawozdawca.
PS. Znowu nie mam gabinetu, Duża siedzi z czarnym w tym pokoju. Idę robić protest, już zbieram gumki recepturki, będzie zadyma i palenie opon - wasz Haker
Hannah12 pisze:Igorka to my nie chcemy w domu. Nie lubimy Dużej za to, że znowu coś przyniosła. Pysia i Haker
Hannah12 pisze:My już nie śpimy. Mały okupuje drzwi, cwaniak próbuje rzutami na klamkę otworzyć sobie drzwi. A jak Duża wchodziła do niego to nawiał i trafił na Pysię. le go ofuczała i z liścia mu dała. A i Igor boi sie odkurzacza. Haker sprawozdawca.
PS. Znowu nie mam gabinetu, Duża siedzi z czarnym w tym pokoju. Idę robić protest, już zbieram gumki recepturki, będzie zadyma i palenie opon - wasz Haker
Hannah12 pisze:Bardzo się cieszę, że ciocia się uśmiała. A ja biedny cierpię znowu nie mam dostępu do gabinetuHaker
Hannah12 pisze:Bardzo się cieszę, że ciocia się uśmiała. A ja biedny cierpię znowu nie mam dostępu do gabinetuHaker
Hannah12 pisze:Ja tam nie oglądam dużo tv. To Duża się zastanawia jak ona ma oprotestować nagła zmianę warunki w pracy.
Obniżyli jej pensję o 50% i to z działaniem wstecz od 1.03. Ale chociaż coś wpłacili na konto.
Haker wszystko wiedzący
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1401 gości