Przygody Kitka&Alienika - kity jadą do stolicy :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 08, 2004 12:13

Ni spakuję się przez was i pojadę na Węgry w przysłowiowej jednej koszulinie :twisted:

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Wto cze 08, 2004 12:24

Sigrid pisze:Hammurabiego minęło już trochę czasu :twisted: Pora zacząć nadążać :twisted:

jaka zlosliwa bestia :twisted:

dobrze, a teraz wychodze. musze kupic kostium kapielowy :placz: toz to istna trauma bedzie :!:
ObrazekObrazek

nefri

Od: Sob lut 28, 2004 19:07

Post » Wto cze 08, 2004 12:27

nefri pisze:

dobrze, a teraz wychodze. musze kupic kostium kapielowy :placz: toz to istna trauma bedzie :!:

Trzeba było mniej jeść zimą ;) :twisted: (no co... muszę przecież utrzymać image złośliwej bestii) ;)

Sigrid

Post » Wto cze 08, 2004 12:30

Sigrid pisze:
nefri pisze:

Trzeba było mniej jeść zimą ;) :twisted: (no co... muszę przecież utrzymać image złośliwej bestii) ;)

oooo ty :!: :!: :!:
a zeby na Wegrzech caly czas padalo :!: :!: :!: :twisted: :wink:
ObrazekObrazek

nefri

Post » Wto cze 08, 2004 20:13

Sigrid - dzięki za te Kitkowe pięknościowe zdjątka :D Kit przystojny, rudas i do tego odznaczony Wyjątkowym Medalem TŻ-towym to wspaniała partia dla każdej kociczki, dlatego nie dziwię się tej awanturze jaką zazdrosne wielbicielki wciąż wzniecają w tym wątku :wink: :)

Czuję się wyróżniona tą specjalną dedykacją, a reszta niech mi zazdrości :twisted: :wink:

ina

Od: Śro paź 08, 2003 21:27

Post » Śro cze 09, 2004 11:12

nefri pisze:
Sigrid pisze:
nefri pisze:

tfu, tfu, tfu... bo bedzie na mnie :wink:
ObrazekObrazek

nefri

Post » Pon cze 14, 2004 11:55

nefri pisze:
nefri pisze:
Sigrid pisze:
nefri pisze:

tfu, tfu, tfu... bo bedzie na mnie :wink:

Spoko spoko nefri :D Słońce świeciło cały czas, nawet mnie, zadeklarowanemu białasowi, udało się troszeczkę przybrązowić. Reszta rodzinki co prawda wygląda, jakby spędzała te dni gdzie indziej, gdzieś bardziej na południe i znacznie dłużej, ale jak na mnie to i tak osiągnięcie jest i basta.

Jedyne, co spędzało mi sen z powiek, to gryzące wspomnienie, że gdzieś w Polsce czai się banda gotowych na wszystko KIT-napperek ;) :smiech3:
Na szczęście udało mi się pięknisia dobrze ukryć i teraz znów jest ze swoją pańcią, która już wieczorkiem zafunduje mu mnóstwo przyjemności ;) - manicure, kąpiel, czyszczenie uszu - bo zapuszczone kocisko wróciło jak dzieciak z kolonii :ryk: Tarzanie się w piachu nie posłużyło urodzie Kiteczka, oj nie :? Zapaszek również wydziela haniebny, ale ciiiiii... już nic więcej nie powiem, bo ani Melka, ani Ina nie będą go chciały znać. Już wieczorkiem znów będzie godny medalu :D

Sigrid

Post » Wto cze 22, 2004 20:53

Sigrid :D

gorace pozdrowienia (doslownie i w przenosni :D ) z Malty.

pozdrow ode mnie wszystkich z wiewiorkowego forum - nie moge wejsc na strone :cry:
Do uslyszenia za tydzien :D :D :D

nefri
ObrazekObrazek

nefri

Post » Sob cze 26, 2004 13:21

Podnoszę i domagam sie nowych wiadomości :D
Ktoś sie orientuje, czy już wiadomo z jakim wynikiem Snus wygrał wybory?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Sob cze 26, 2004 14:36

Popieram Bengalę :D

ina

Od: Śro paź 08, 2003 21:27

Post » Sob cze 26, 2004 16:53

Ostaliśmy z Kitkiem sami na gazdówce. Tż pojechał sobie do rodzinki (do Filemonka :) ), a nam udało się wyłgać ;)

I tak sobie po raz kolejny spostrzegam, tkwiąc w niezmierzonym zachwycie: jaki to mądry kocurek jest :love: Widząc otwierającego drzwi wyjściowe Tżta, wychylił się ze swojej kryjówki tuż pod sufitem i zaintonował pytająco: miau? Zabrzmiało to zupełnie jak : "Zostawiasz nas?". Nigdy nie mrauczy, kiedy któreś z nas wychodzi tak na chwilkę.
Tż cofnął się i powiedział mu "papa, bądź grzeczny". A Kitek znowu: mrau, miau, mriuuuuuu" :lol:
Drzwi się zamknęły, rudy się jescze chwilkę pożalił i zszedł, żeby się poprzytulać na kolankach.

Mądry i uroczy. A że nie można mieć wszystkiego - powiem Wam w zaufaniu, że jego maniery się, khem, khem, nie poprawiły 8)
Tydzień temu TŻ zabrał kotecka w gości. Dom z ogrodem, w ogrodzie mała przenośna piaskownica dla tamtejszej "latorośli". Czerwona, w kształcie muszli, prawie takiej, z jakiej wyłaniała się Venus Botticellego ;)
Kit docenił ją w mig.
"O, KUWETA! JAKA FAJOWSKA!"
I zanim się ktokolwiek zorientował, posadził w niej imponującego kaktusa :oops: :oops: :oops:
Wstyd i konsternacja. Zbędny produkt Kitkowej przemiany materii usunięto ukradkiem, nie wtajemniczając w to szerszego grona, bo by się działo, oj działo... :(

Ledwo zażegnano jedno nieszczęście, a już dzielny Kitek sprał po pysku niewinnego pieska. Żeby nie było wątpliwości komu się wolno spoufalać, a komu nie. Po czym upojony pierwszym zwycięstwem wlazł kotek na płotek (razem z niebieską smyczą, która tyle perfidnej radości sprawia forumowiczom :? ) i zamiast mrugać, wyzwał na pojedynek psa sąsiadów :strach: No bo co w końcu kurcze blade - jak mawiał pewien Mikołajek, idol mego dzieciństwa ;)
Pies nie dał się prosić, podszedł do płota - niby jak miał się inaczej zachować, widząc kota na sznurku, hę? No wszedł w rolę po prostu.
Kit wysilał się jak potrafił, żeby z owego płota wystrzelać kolejną psicę po pychu.
Żarty żartami, ale co ja mam zrobić z tym Kilerem? No przecież to się kiedyś źle skończy :cry: . W końcu nie każdy pies sobie da w kaszę dmuchać. A dla Kitka dzień bez zadymy jest dniem straconym :? Krawat w czerwono białe paski mu chyba uszyję, bo coś mi się zdaje, że rudy kolega pasuje do kolesi od wodza jak ulał :?
A oto zdjęcie bojownika:
NAJEŻKA
W takiej formie prezentuje się dzielny rudy Kiteczek za każdym razem, gdy w pobliżu pojawia się szczekający WRÓG.

Sigrid

Post » Sob cze 26, 2004 17:00

:ryk: Jakbym Simbka widziała :lol: Dla niego tez wszystko co szczeka należy ustawic do pionu :twisted:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob cze 26, 2004 17:15

Widać niektóre modele tak mają. A Kit i Simba to modele bojowe :smiech3:

Sigrid

Post » Sob cze 26, 2004 17:33

Tiaaa, piesek sąsiadów mamuń dostaje tików nerwowych na widok Simby. jego właściciel na widok któregoś z nas :roll: :lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob cze 26, 2004 18:08

Kitkowi, super kocoorowi, przesyłam wyrazy uznania 8)
Tak trzymaj, chłopie :!: Drakula X.

P.S. Świetną masz postawę bojową, podziwiam :!:
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

[poprzednia][następna]