Jak Minibusy sa spokojne i powoli do niej podchodza, Krolowa nie reaguje. Gorzej jak zaczynaja za nia biegac, wtedy dochodzi nawet do lapoczynow

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Jak Minibusy sa spokojne i powoli do niej podchodza, Krolowa nie reaguje. Gorzej jak zaczynaja za nia biegac, wtedy dochodzi nawet do lapoczynow![]()
Georg-inia pisze:Gdyby to był mój go Georg, to ja bym Chanelle do Wrednej Nathalie zabrała i kazała zrobić wszystkie badania![]()
Georg-inia pisze:Gdyby to był mój go Georg, to ja bym Chanelle do Wrednej Nathalie zabrała i kazała zrobić wszystkie badania![]()
Dorota pisze:Dziewczyny
oj, pogadalbym z Wami...
Mru
Chat pisze:Georg-inia pisze:Gdyby to był mój go Georg, to ja bym Chanelle do Wrednej Nathalie zabrała i kazała zrobić wszystkie badania![]()
Powiem Nathalie, usmieje sieOna wysnula taka teorie: Chanelle nie jest w gruncie rzeczy typem szefa. Faktycznie jej siostra dominowala w tej parze. Po smierci siostry Chanelle poczula ciezar odpowiedzialnosci za dom, terytorium, za nas...
I przeroslo ja to. Dlatego sikala i gwlatownie reagowala na obecnosc obcych kotow w naszym ogrodzie. Ona sie po prostu bala. A teraz juz nie jest sama, powoli zaakceptowala obecnosc Minibusow, uspokoila sie co do swojego miejsca w domu, zaczela sie bawic na nowo...Czyli w sumie Minibusy ja rozruszaly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 10 gości