Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:
Dex w chusteczce![]()
Chat pisze:Ostatnio cos Red Hot Chili Pepers i I love rock and roll - wesolo jest w domu, zwlaszcza, ze Daria ma Bacha na warsztacie
moś pisze:Na nerwach to mi głównie graja uczniowie
Chat pisze:moś pisze:Na nerwach to mi głównie graja uczniowie
uczen, jak sama nazwa wskazuje, sluzy do grania na nerwach. Tudziez do opierdalaniaA ideal szkoly - wg Tz-ta - to szkola bez uczniow
moś pisze:Chat pisze:moś pisze:Na nerwach to mi głównie graja uczniowie
uczen, jak sama nazwa wskazuje, sluzy do grania na nerwach. Tudziez do opierdalaniaA ideal szkoly - wg Tz-ta - to szkola bez uczniow
ja bym jeszcze dodala paru nauczycieli i dyrekcje i moze byc
Chat pisze:No wiesz, paru nauczycieli, nieupierdliwa derekcja i super sexy woznaNo, moze jeszcze jakas uzdolniona i pracowita kucharka
...
kalair pisze:moś pisze:Chat pisze:moś pisze:Na nerwach to mi głównie graja uczniowie
ja bym jeszcze dodala paru nauczycieli i dyrekcje i moze byc
Kto zostanie w takiej idealnej szkole?![]()
kalair pisze:Chat pisze:No wiesz, paru nauczycieli, nieupierdliwa derekcja i super sexy woznaNo, moze jeszcze jakas uzdolniona i pracowita kucharka
...
Lepiej sexy woźny!![]()
moś pisze:kalair pisze:Chat pisze:No wiesz, paru nauczycieli, nieupierdliwa derekcja i super sexy woznaNo, moze jeszcze jakas uzdolniona i pracowita kucharka
...
Lepiej sexy woźny!![]()
Nasz wozny? o nie, brr. wf-fista mi wystarczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości