Ja też myśle ciepło o Tobie, trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Twoje sprawy, Twoje zdrowie, no i za Łatka - mam nadzieje, że mu szybko przejdzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jejuu, jakie zainteresowanie - wiedziałam, że taki ciuch wzbudzi zazdrość koleżanek, wiedziałammoś pisze:ale to dla mnie miala byc, dla mnie nie dla kicora![]()
Czyli idealnie pasująca do mojego słodkiego, anielskiego charakterumoś pisze:cudnie cukierkowa
Kicorek pisze:A gdzie ja o tym Bezimiennym mogę przeczytać?
Kicorek pisze:Skromność to moje drugie imię
Nie wszystko, niestetyskaskaNH pisze:Kicorek pisze:O, to Szanowna Mamusia przestała widzieć forum![]()
Szanowna Mamusia zawsze wszystko widzi
Kicorek pisze:Nie wszystko, niestetyskaskaNH pisze:Kicorek pisze:O, to Szanowna Mamusia przestała widzieć forum![]()
Szanowna Mamusia zawsze wszystko widzi
skaskaNH pisze:moś pisze:I jak sie miewa anielski charakter oraz dodatki futrzaste![]()
Hyhy![]()
Futrzaste spią, a anielski charakter właśnie rozważa tę samą opcje![]()
Ale jeszcze troche za wczesnie... chyba
Ta opcja snu zimowego jest calkiem nieglupiamoś pisze:Etam, rozwazam to samo, czas nie gra roli, w ogole tak sennie jest wiec rozwazam opcje snu zimowego..tylko kto za mnie do pracy pojdzie
W tańcu? to niezły z niego akrobatamoś pisze: Po przyjsciu zapytał sie 10 rzy czy go kocham i piec razy oznajmił ze wszystkie laski byly jego w tancu..hm..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Google [Bot] i 24 gości