pluszak pisze:że nie wygląda jak calibra, abo probe przejściówka '92 abo celica abo....moś pisze:a co masz do kuperka Pandzi?
pluszak, ale Meg chce, jak rozumiem, KUPIĆ auto, a nie sama odkopać na stanowisku archeologicznym

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:że nie wygląda jak calibra, abo probe przejściówka '92 abo celica abo....moś pisze:a co masz do kuperka Pandzi?
Monostra pisze:pluszak, ale Meg chce, jak rozumiem, KUPIĆ auto, a nie sama odkopać na stanowisku archeologicznym
ale ma ograniczony funduszMonostra pisze:pluszak pisze:że nie wygląda jak calibra, abo probe przejściówka '92 abo celica abo....moś pisze:a co masz do kuperka Pandzi?
pluszak, ale Meg chce, jak rozumiem, KUPIĆ auto, a nie sama odkopać na stanowisku archeologicznym
niektore som fajne, np takie:Meg9 pisze:panienki, spokojnie, nie pobijcie się![]()
fakt autko dobrze by było, żeby jeździło![]()
i żeby pył się z niego nie sypał![]()
co myślicie o mazdach ?
pluszak pisze:niektore som fajne, np takie:Meg9 pisze:panienki, spokojnie, nie pobijcie się![]()
fakt autko dobrze by było, żeby jeździło![]()
i żeby pył się z niego nie sypał![]()
co myślicie o mazdach ?
Meg9 pisze:faktycznie, niezgorsza
to lece kupować, ino wyjmę drobne ze skarpety
Monostra pisze:Meg9 pisze:faktycznie, niezgorsza
to lece kupować, ino wyjmę drobne ze skarpety
Meg, uważaj, ona wybrakowana jest - dachu nie ma.
takie? http://web.telia.com/~u85310201/bilder/s001c.jpgagacior_ek pisze:Hmmm... a jakie masz fundusze?
Wiadomo, że jak ma się dziecko, najważniejsze staje się bezpieczeństwo.
Moim zdaniem, takie sensowne autka używane to ok. 20 000 trzeba liczyć, ze wszystkim.
Mazdki są fajne, tylko tak jak pisałam, więcej ciągną benzynki. Ja porównywałam na forach różnych spalanie nissana almerki i mazdy 323: to pierwsze ok. 7 l/100 to drugie ok. 10![]()
Oglądałaś już volvo 480
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 37 gości