Meg9 pisze:to naprawdę wystarczy ?
Owszem.
Na jedną kocią łapę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:to naprawdę wystarczy ?
redaf pisze:Meg9 pisze:to naprawdę wystarczy ?
Owszem.
Na jedną kocią łapę
to zapuść akryle, żeby się Tobie dobrze drapałoMeg9 pisze:Kicorek, a jaki ty teraz kupujesz ?
P.S. Latam po necie i się ślinię...
Na zamówienie. Zamówiony już dawno, ale przez moje różne nieprzyjemne perypetie się odwlekło. Powinien być za jakiś miesiąc, a wtedy pozbędę się resztek staregoMeg9 pisze:Kicorek, a jaki ty teraz kupujesz ?
Kicorek pisze:Na zamówienie. Zamówiony już dawno, ale przez moje różne nieprzyjemne perypetie się odwlekło. Powinien być za jakiś miesiąc, a wtedy pozbędę się resztek staregoMeg9 pisze:Kicorek, a jaki ty teraz kupujesz ?
Duży i pięknyMeg9 pisze:Kicorek pisze:Na zamówienie. Zamówiony już dawno, ale przez moje różne nieprzyjemne perypetie się odwlekło. Powinien być za jakiś miesiąc, a wtedy pozbędę się resztek staregoMeg9 pisze:Kicorek, a jaki ty teraz kupujesz ?
JAKI ???
Kicor, bo Meg JUŻ dostaje zawałuKicorek pisze:Duży i pięknyMeg9 pisze:Kicorek pisze:Na zamówienie. Zamówiony już dawno, ale przez moje różne nieprzyjemne perypetie się odwlekło. Powinien być za jakiś miesiąc, a wtedy pozbędę się resztek staregoMeg9 pisze:Kicorek, a jaki ty teraz kupujesz ?
JAKI ???
redaf pisze:Ten szatański prorok mi wczoraj kolejne zalanie klawiatury przepowiedział.
I w dodatku wynajął do wspóludziału swojego Pluszona
varia pisze:Meg9 pisze:Varia, zrobiłaś dobry uczynek.
Cała ja.
gattara pisze:Super
Sama bym kiedyś chętnie sprawiła moim takie cudo, tylko Azik zapewne wrąbałby ten hamaczek![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Paula05, zuza i 70 gości