A chleba i masła nie wolno odmawiać

Głaski dla czarności

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Trinity36 pisze:Ja też ! Ja też podczytuję !!
A chleba i masła nie wolno odmawiać:D:D Toż to podstawowy posiłek psów
![]()
![]()
Głaski dla czarności
Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Ja też ! Ja też podczytuję !!
![]()
![]()
Głaski dla czarności
glaski od cioci Trinity przekazane![]()
ja psu nie odmawiam chleba i masla... ale preferuje umiarkowane ilosci- wydzielane stopniowo
Femka pisze:Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Ja też ! Ja też podczytuję !!
![]()
![]()
Głaski dla czarności
ja psu nie odmawiam chleba i masla... ale preferuje umiarkowane ilosci- wydzielane stopniowo
Adrianko, cieszę się, że masz dwa zwierzaczki. Jednak chyba powinnam Ci przypomnieć, że wymagają one systematycznego karmienia. A skoro już nie karmisz, to przynajmniej masełko wystawiaj. Suchy chleb może Skipiemu nie smakować.
Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Ja też ! Ja też podczytuję !!
![]()
![]()
Głaski dla czarności
Adrianko, cieszę się, że masz dwa zwierzaczki. Jednak chyba powinnam Ci przypomnieć, że wymagają one systematycznego karmienia. A skoro już nie karmisz, to przynajmniej masełko wystawiaj. Suchy chleb może Skipiemu nie smakować.
Femko, odsylam Cie na dol poprzedniej strony- tam znajdziesz historie naszej "bylej" maselniczki![]()
suchy chleb smakowal Skipiemu- zezarl ponad pol bochenka
Femka pisze:Adrianapl pisze:Femka pisze:Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Ja też ! Ja też podczytuję !!
![]()
![]()
Głaski dla czarności
Femko, odsylam Cie na dol poprzedniej strony- tam znajdziesz historie naszej "bylej" maselniczki![]()
suchy chleb smakowal Skipiemu- zezarl ponad pol bochenka
ależ ja czytałam o maselniczce. I co? Teraz nie będziecie mieli nowej??? I to jest powód, żeby psinie masła żałować???? To może jak wychodzicie z TŻtem, zostawiaj duży kawałek wołowinki albo innego przysmaku Skipiego
MaryLux pisze:Wczoraj nie miałam możliwości podczytania.
Trochę OT, ale... Adrianko, zapraszam do mojego miasta, przekaonasz się, że w porównaniu z Wrocławiem Kraków jest tylko zakapslowany, nie zakorkowany. Przedwczoraj np. miałam do pokonania odległość 1 średniej długości przystanka autobusowego. Pieszo zajęło mi to 10 min. Autobusom ten odcinek zajmował ok. pół godziny![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Dziewczyny,w Łodzi trzy główne ścisłego centrum ulice idące osią północ-południe są rozkopane na wiele tygodni. Zgadnijcie, co się dzieje w mieście?
Trinity36 pisze:Femka pisze:Dziewczyny,w Łodzi trzy główne ścisłego centrum ulice idące osią północ-południe są rozkopane na wiele tygodni. Zgadnijcie, co się dzieje w mieście?
Apokalipsa?![]()
Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Femka pisze:Dziewczyny,w Łodzi trzy główne ścisłego centrum ulice idące osią północ-południe są rozkopane na wiele tygodni. Zgadnijcie, co się dzieje w mieście?
Apokalipsa?![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:Trinity36 pisze:Femka pisze:Dziewczyny,w Łodzi trzy główne ścisłego centrum ulice idące osią północ-południe są rozkopane na wiele tygodni. Zgadnijcie, co się dzieje w mieście?
Apokalipsa?![]()
apokalipsa przy tym to nic nie znaczący incydent
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości