Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klaudia pisze:Aniu jeszcze troszkę i Nikuś będzie takim kawalerem odchuchanym że ho ho
kota7 pisze:Kociak miał wiele szczęścia! A śliczny jest okropecznie![]()
Tyłeczek my zbieleje i będzie cały biały, to żółte to od usmarowania kupką i siooo.
Anna Suffczyńska pisze: Jak wchodzę do pokoju to Nikuś szybciutko zasuwa do miseczki.. i czasem patrzy na mnie zawiedziony, że nic mu nie dokładam.. Dla wyjaśnienia - Nikuś dostaje jedzonko trzy razy dziennie, a ja jednak wchodzę do pokoju znacznie częściej..Co nie zmienia faktu, że za każdym razem Nikuś leci do miseczki..
moś pisze:Ślicznote z niego , aż milo patrzec na postępy w jego zdrowieniu i wyglądzie, ps pomyśl o tym szamponie w piance
Nika Łódź pisze:dzwonilam.
W schronisku byl prawie 2 tygodnie. Siersc mial juz tak wystrzyzona, jak do nich trafil. Nic schronisko nie strzyglo. Oni tylko PODEJRZEWALI, ze kot mial operacje, bo takie niedowlady sa efektem najczesciej tlugotrwalego unieruchomienia. Blizn nie widzieli, a RTG nie robili, bo nie maja na miejscu, tylko woza i placa za to (wiesz, nie byla to sytuacja ratujaca zycie, oszczedzaja na przypadki powypadkowe, gdy RTG niezbedne...).
Jak trafil do nich wygladal jeszcze gorzej, oni go odkarmili......wiec wyobraz sobie, jak byl kociak zaniedbany i niedozywiony. To wszystko, co sie dowiedzialam
Maryla pisze:Anna Suffczyńska pisze: Jak wchodzę do pokoju to Nikuś szybciutko zasuwa do miseczki.. i czasem patrzy na mnie zawiedziony, że nic mu nie dokładam.. Dla wyjaśnienia - Nikuś dostaje jedzonko trzy razy dziennie, a ja jednak wchodzę do pokoju znacznie częściej..Co nie zmienia faktu, że za każdym razem Nikuś leci do miseczki..
odruch Pawłowa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości