Co do lubienia, to chyba najpierw musicie same siebie polubić

A ja Was lubię i już

Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:MaryLux pisze:Chikita pisze:MaryLux pisze:Oboje płaczemy! Nikt nas nie lubi
Lusia nie ma czego beczeć. Nas tez nikt nie lubi i nie beczymy.
Chiko
My nie beczymy, bo nie jesteśmy owce!
Na pewno nie ?
Owca nie beczy. Owca owieczkuje, barany beczą...
Sabcia nie znasz nas. Duża mówi, że takich egoistów jak my to ludzie nie lubią.
Ja jestem zazdrosna, bo Duża jest tylko moja i pacam obcych, a Duża z kolei to nic za darmo nie zrobi. Mówi, że musi mieć w tym interes. Mówi, że to nie dotyczy pomocy zwierzętom dla jasności, ale w innych rzeczach już tak. No i leniwe jesteśmy okropne. Duża mówi, że na samą myśl o ćwiczeniach robi się zmęczona, bo przerwę miała. Mobilizacji brak.
Chiko
jolabuk5 pisze:Nasza Duża też jest strasznie leniwa.![]()
Co do lubienia, to chyba najpierw musicie same siebie polubićBo jak tak piszesz o sobie i o Dużej to mam wrażenie, że nie do końca tak jest
![]()
A ja Was lubię i już![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Chiko i Sabcia. Co wy wiecie o leniostwie! Moja Duża to jezd leniwna okropecznie! Jak ma rano wstać to jęka i stęka i dopiero spełza z łóżeczka. Jak ma kuwetku posprzątnąć nam kotkom to marudzi że tyle siusiamy. Ledwo nam troszku pomacha zabawkami i już musi odpocznąć. I nie chce jej się potuptać do kuchni coby mię przynieść mniamuśności!Niby że za dużo mniamuśnościów amciam
![]()
Książniczka Ofelja zdegustowana-lenistwem-Dużej
MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. No oczywistne że nie mogę potuptać do kuchni po mniamuśności! Nie po to jezdę kotę coby se sama w misku dokładać!
Książniczka Ofelja oburzona
A poza tym sama szafki nie otworzy![]()
Duża
MB&Ofelia pisze:Lusia. Robiałaś juź noski noski z Koląbę?
Mała Ciorna Carmen ciekawska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości