PS Ideeeeę sobieeeee!
Moderator: Estraven
KociaMama44 pisze:Tylko nie wystraszcie Aury1983, bo od nadmiaru tej Waszej miłości do chłopaków jeszcze gotowa zwiać...
PS Ideeeeę sobieeeee!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:
O NASZE dziecko chodzi!
Właśnie Lusiu. O NASZE DZIECKO!!!
Bo my się koffamy i nasze dziecko też i Andrzejka też pokoffamy.
Drops.
enig pisze:O jak fajnie, jak fajnie! Będziemy mieć wieści od Amira a ja jestem bardzo zainteresowana Andrzejkiem, coś czuję, że to będzie mój ulubieniec, mam słabość do nieśmiałych facetów.
ewkkrem pisze:enig pisze:O jak fajnie, jak fajnie! Będziemy mieć wieści od Amira a ja jestem bardzo zainteresowana Andrzejkiem, coś czuję, że to będzie mój ulubieniec, mam słabość do nieśmiałych facetów.
Może Łaciatka adoptuje Andrzejka?
Drops.

MaryLux pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:O jak fajnie, jak fajnie! Będziemy mieć wieści od Amira a ja jestem bardzo zainteresowana Andrzejkiem, coś czuję, że to będzie mój ulubieniec, mam słabość do nieśmiałych facetów.
Drops.
![]()
![]()
enig pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:enig pisze:O jak fajnie, jak fajnie! Będziemy mieć wieści od Amira a ja jestem bardzo zainteresowana Andrzejkiem, coś czuję, że to będzie mój ulubieniec, mam słabość do nieśmiałych facetów.
Drops.
![]()
![]()
Dajcie spokój zaraz tam adoptować! Łacia świetna laska z brodą Andrzejka może wziąć ewentualnie za męża. A że parę lat różnicy to pikuś teraz równouprawnienie jest. Łacia sobie młodocianego mężusia wychowa.
saaga pisze:Amirku![]()
Andrzejku![]()
Dzieci kochane, życzymy Wam mnóstwo radości, przyjaźni, dobrej zabawy z okazji Waszego święta - Dnia Dziecka!
Dziadek Ignaś i ciocia Kitka
enig pisze:Jak Andrzejek? Czy zdrowy? Nie smutny aby?
Łacia zatroskana.
ewkkrem pisze:enig pisze:Jak Andrzejek? Czy zdrowy? Nie smutny aby?
Łacia zatroskana.
No to Łaciatka już zagina parol na Andrzejka! Jędruś, nie daj się!!!
Drops.
KociaMama44 pisze:Smutno mi bardzo, bo zadzwonili dziś do mnie ze schroniska, że mają 2-tygodniowego kotka. A ja od jutra będę mieć 3 lub 5 maluchów nieszczepionych (6-8 tyg) i nie zdecydowałam się go wziąć ponieważ boję się że mógłby ze schronu przytargać panleukopenię... Był tam krótko, ale jednak ja wiem jaka jest zaraźliwość tej mendy! I prawdopodobnie maluch zostanie uśpiony. Smutno mi cholernie!![]()
Powiedzcie, dobrze zrobiłam odmawiając? Co byście zrobili na moim miejscu?
Ale Nowe maluszki trzeba chronić, prawda? Czy zrobiłam coś złego?![]()
Czuję się podle, że skazałam tego malca na śmierć..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości