Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aannee99 pisze:No pewnie takale zapełnie koszyczek na nowo fajnymi rzeczami
aannee99 pisze:Muszę w takim razie sprobiwqc kaczki,znajdę jakiś fajny przepis
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:No owszem, macie rację: różne rzeczy się zdarzają, ale... do tej pory pamiętam sytuację z nieistniejącego już sklepu osiedlowego: na półce z karmami dla zwierząt zauważyłam karmę dla ptaków (bodaj papug) przeterminowaną o ponad pół roku. Grzecznie zwróciłam paniom uwagę na ten fakt: reakcją był FOCH
Bo wszystko zależy od ludzi.Widać ich celem było wysprzedać wszystko.
Ewa L. pisze:Pisałam już dzisiaj ,że dzwonił do mnie pan z działu technicznego orange w sprawie montażu TV i internetu. Miał przekazać monterom światłowodu z Netii aby się ze mną skontaktowali i umówili na termin montażu.
Otóż dziś po 18 zadzwonił pan z Netii o jutro między 12 a 13 ma przyjść i i wprowadzić mi światłowód do mieszkania. Czyli za chwilę biorę się za przestawianie mebli i ustawianie wszystkiego by na jutro mieć przygotowane miejsce do montażu przewodu i gniazdka.
aannee99 pisze:Ewa L. pisze:Pisałam już dzisiaj ,że dzwonił do mnie pan z działu technicznego orange w sprawie montażu TV i internetu. Miał przekazać monterom światłowodu z Netii aby się ze mną skontaktowali i umówili na termin montażu.
Otóż dziś po 18 zadzwonił pan z Netii o jutro między 12 a 13 ma przyjść i i wprowadzić mi światłowód do mieszkania. Czyli za chwilę biorę się za przestawianie mebli i ustawianie wszystkiego by na jutro mieć przygotowane miejsce do montażu przewodu i gniazdka.
Super,że będzie to już jutro zrobione![]()
Ciekawa jestem tej kaczki,zrobię na pewno niebawem.
Kuzynka kupiła parę dni temu tą kaczkę z jabłkami z Biedronki co ją reklamują w tv i mówi,że jest przepyszna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości