Gosiagosia pisze:Ewa czyś ty oszalalas z twoimi bolącymi nogami meble przestawiasz![]()
Przecież nogami nie przestawiam tylko łapkami

Gosiu muszę coś zmienić . Bardzo potrzebuje zmiany a najłatwiej zmienić od przestawiając meble.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Ewa czyś ty oszalalas z twoimi bolącymi nogami meble przestawiasz![]()
Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa czyś ty oszalalas z twoimi bolącymi nogami meble przestawiasz![]()
Przecież nogami nie przestawiam tylko łapkami![]()
Gosiu muszę coś zmienić . Bardzo potrzebuje zmiany a najłatwiej zmienić od przestawiając meble.
Ewa L. pisze:Przestawianie mebli to też taki bodziec by sprzątnąć pokój. Ciągle się robi tak po łebkach bo czasu brak , bo siły brak . Poza tym u mnie wiecznie bałagan przez niezliczone ilości porozwalanych kocich zabawek - piłeczek, myszek, szczurków , drapaków i tuneli.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Przestawianie mebli to też taki bodziec by sprzątnąć pokój. Ciągle się robi tak po łebkach bo czasu brak , bo siły brak . Poza tym u mnie wiecznie bałagan przez niezliczone ilości porozwalanych kocich zabawek - piłeczek, myszek, szczurków , drapaków i tuneli.
a ile zabawek przy okazji sie znajdzie
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Gosiagosia pisze:Ewa czyś ty oszalalas z twoimi bolącymi nogami meble przestawiasz![]()
Przecież nogami nie przestawiam tylko łapkami![]()
No tak masz rację że rączkami ale nóżki też potrzebne
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Przestawianie mebli to też taki bodziec by sprzątnąć pokój. Ciągle się robi tak po łebkach bo czasu brak , bo siły brak . Poza tym u mnie wiecznie bałagan przez niezliczone ilości porozwalanych kocich zabawek - piłeczek, myszek, szczurków , drapaków i tuneli.
a ile zabawek przy okazji sie znajdzie
MalgWroclaw pisze:Mogę najwyżej przesunąć mysz albo tunel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, zuza i 964 gości