Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 22, 2015 23:01 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Bunio& Daga pisze:A u mnie na Święta robię to co lubimy najbardziej Zrezygnowałam z ryby w galarecie na rzecz smażonej na złocisto,Pierogi z kapustą i grzybami.Mega esencjonalna zupa grzybowa z domowym makaronem ,sernik ,sałatki do wyboru,czerwony barszczyk

U mnie tez będzie czerwony barszczyk z uszkami, zupa grzybowa kremowa z grzankami, naturalnie kapusta i pierogi z grzybami, śledź pod pierzynką i inne sałatki. Nie piekę sernika, bo coś się ostatnio zraziłam jak mi nie wyszedł.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto gru 22, 2015 23:03 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

O właśnie.Przypomniałaś mi o śledziu w śmietanie :ok:

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Wto gru 22, 2015 23:05 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ja już szkołę życia też dostałam więc teraz bardziej myślę o sobie. Jak miałam dobrą pracę i mogłam załatwiać pewne sprawy to miałam dużo pseudo przyjaciół a jak straciłam prace i długo nie mogłam znaleźć nowej to "przyjaciele" znikli :oops:

Gosiagosia

Post » Śro gru 23, 2015 1:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ooo,to tak jak ja się naciełam wiele wiele razy

Co roku robię sobie segregację znajomych i parę sztuk wylatuje,w tym roku też dosyc pokażna segregacja będzie :ok:

edit
Ostatnio edytowano Śro gru 23, 2015 23:55 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 23, 2015 9:10 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiagosia pisze:
Bunio& Daga pisze:A u mnie na Święta robię to co lubimy najbardziej Zrezygnowałam z ryby w galarecie na rzecz smażonej na złocisto,Pierogi z kapustą i grzybami.Mega esencjonalna zupa grzybowa z domowym makaronem ,sernik ,sałatki do wyboru,czerwony barszczyk

U mnie tez będzie czerwony barszczyk z uszkami, zupa grzybowa kremowa z grzankami, naturalnie kapusta i pierogi z grzybami, śledź pod pierzynką i inne sałatki. Nie piekę sernika, bo coś się ostatnio zraziłam jak mi nie wyszedł.

ja mam dwa sprawdzone przepisy na sernik, trochę sie różnią i zawsze wychodzą bo kupuję do nich dobry tłusty ser na wagę i sama mielę, te w wiaderkach niby wygodniejsze, ale tam są często różne dodatki i sernik nie wychodzi
aktualnie czekają w lodówce dwie kostki sera ok 1,7 kg :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 23, 2015 11:57 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

To ja życzę miłych i owocnych przygotowań, wypieków i potraw :)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Śro gru 23, 2015 16:49 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Witanko :)
Obrazek
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro gru 23, 2015 17:43 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę przesłać Wam Kochani
najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla każdego z was
niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę Wam, aby odbyły się w spokoju,radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla Was osób.
Obrazek
To nasza choinka.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Śro gru 23, 2015 17:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Dziękujemy bardzo! Piękna choinka, i piękne kotki nad choinką :)
Wesołych Swiąt!

KatS

Post » Śro gru 23, 2015 22:02 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Ciociu Gosiu! Tu ja, Stella. I Duża też ze mną jest i mi pomaga pisać. Chciałybysmy Ci życzyć bardzo szczęsliwych Swiąt. Żebys była zdrowa, pogodna, żeby Ci się wszystko układało tak, jak sobie zamarzysz. Pozdrawiamy też mocno Migotkę, Pusię i Hugonka. Ciociu, wesołych Swiąt!
-Stella (dopisuję się i ja, Kasia)
Obrazek

KatS

Post » Śro gru 23, 2015 22:17 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Obrazek
Niech będzie wesoło, radośnie i pogodnie u Ciebie na Święta ;)
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro gru 23, 2015 23:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

KatS pisze:Ciociu Gosiu! Tu ja, Stella. I Duża też ze mną jest i mi pomaga pisać. Chciałybysmy Ci życzyć bardzo szczęsliwych Swiąt. Żebys była zdrowa, pogodna, żeby Ci się wszystko układało tak, jak sobie zamarzysz. Pozdrawiamy też mocno Migotkę, Pusię i Hugonka. Ciociu, wesołych Swiąt!
-Stella (dopisuję się i ja, Kasia)
Obrazek

Dziękujemy Ci Stello za piękne życzenia my też Ci życzymy dużo prezentów, zdrówka i żeby Duża Cię zawsze kochała i przytulała.
Migotka, Pusia i Hugonek

Duża też do życzeń się dokłada.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Śro gru 23, 2015 23:55 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

ASK@ pisze:Obrazek
Niech będzie wesoło, radośnie i pogodnie u Ciebie na Święta ;)

Asiu dziękuję bardzo za Życzenia i za to że jesteś z Nami.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Czw gru 24, 2015 9:51 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 24, 2015 12:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele II

Gosiu ta gwiazdka jest specjalnie dla Ciebie
Zdrowych i Spokojnych Świąt
Obrazek

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

[poprzednia][następna]