Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Inusia waży 5kg? Ooo a wygląda na filigranowe 3,5 kg. Może jej dociskasz wagę podczas ważenia jak nie patrzy
MalgWroclaw pisze:Ciociu, a jak Ty zarabiasz na utrzymanie u Inki?
Pralcia odważna
MB&Ofelia pisze:Ineczko. To okropeczne że Duża cię wykorzytywuje do prasowania. Musisz jej nasiusiać do kapciów.
Nas Duża chce wykorzystywować do grzania łóżeczka. Ale my się nie dajemy. To ona ma nam łóżeczko ugrzać.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To okropeczne że Duża cię wykorzytywuje do prasowania. Musisz jej nasiusiać do kapciów.
Nas Duża chce wykorzystywować do grzania łóżeczka. Ale my się nie dajemy. To ona ma nam łóżeczko ugrzać.
Książniczka Ofelja
Kiedy nawet mi się nie chce jej siusiać do kapciów, bo na ogół bliżej mam kuwetkę...
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To okropeczne że Duża cię wykorzytywuje do prasowania. Musisz jej nasiusiać do kapciów.
Książniczka Ofelja
Kiedy nawet mi się nie chce jej siusiać do kapciów, bo na ogół bliżej mam kuwetkę...
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To okropeczne że Duża cię wykorzytywuje do prasowania. Musisz jej nasiusiać do kapciów.
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
![]()
![]()
Co Cię tak śmieszy, Ciociu?
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko. To okropeczne że Duża cię wykorzytywuje do prasowania. Musisz jej nasiusiać do kapciów.
Książniczka Ofelja
![]()
![]()
![]()
![]()
Co Cię tak śmieszy, Ciociu?
[d]Wyobraziłam sobie jak siusiasz w Dużej w kapcie a przecież jesteś grzeczną dziewczynką i nie robisz takich głupot.[/d]
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Inusia waży 5kg? Ooo a wygląda na filigranowe 3,5 kg. Może jej dociskasz wagę podczas ważenia jak nie patrzy
To nie ja. Waga u wetki nie kłamie
mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Inusia waży 5kg? Ooo a wygląda na filigranowe 3,5 kg. Może jej dociskasz wagę podczas ważenia jak nie patrzy
każda kłamie
mir.ka pisze:MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Inusia waży 5kg? Ooo a wygląda na filigranowe 3,5 kg. Może jej dociskasz wagę podczas ważenia jak nie patrzy
każda kłamie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości