ewan pisze:No nareszcie jakiś tekst po ludzku, tzn. po kociemu![]()
Przetestuj krytą kuwetę, może i jak kupię.
Ja się do środka na bank nie zmieszczę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewan pisze:No nareszcie jakiś tekst po ludzku, tzn. po kociemu![]()
casica pisze:jozefina1970 pisze:casica pisze:po kilku telefonach do PKP, a telefony PKP to też cała historia na kolejną opowieść
Oczywiście na twoich zawodowych sprawach się nie znam ale kiedyś próbowałam ustalić rozkład jazdy - pociąg normalny, bezpośredni, do Wa - wy. Spędziłam pół dnia i to był jeden z gorszych półdni spędzonych w życiu
To nie jest kwestia konkretnej branży, to kwestia dostępności SIWZ (specyfikacja istotnych warunków zamówienia), która powinna być dostępna dla każdego oferenta![]()
To zupełnie chore
pwpw pisze:Wiesz, że za moich czasów tego uczyli na studiach.. tzn, jak buduje się przetarg pod konkretną firmęObawiam się, że dziś jest to nadal aktualna wiedza
ewan pisze:Wolałabym coś opoczytać nie o PKP
![]()
Wiem, nudny temat.
felin pisze:ewan pisze:No nareszcie jakiś tekst po ludzku, tzn. po kociemu![]()
Ja się do środka na bank nie zmieszczę
pwpw pisze:Wiesz, że za moich czasów tego uczyli na studiach.. tzn, jak buduje się przetarg pod konkretną firmęObawiam się, że dziś jest to nadal aktualna wiedza
felin pisze:pwpw pisze:Wiesz, że za moich czasów tego uczyli na studiach.. tzn, jak buduje się przetarg pod konkretną firmęObawiam się, że dziś jest to nadal aktualna wiedza
Przeciętnie inteligentny człowiek, z ew. drobną pomocą prawnika, spokojnie jest w stanie ustawić przetarg.
A wiedza ta dopiero niedawno zaczęła być aktualna, tak btw; za komuny nikt przetargów nie ustawiał, bo nikt ich nie urządzał
Regata pisze:ale nikt nie pisał o przetargach w komunie![]()
pwpw pisała, że uczyli ją tego na studiach. Nie pisała, że to było przed 89.
felin pisze:Regata pisze:ale nikt nie pisał o przetargach w komunie![]()
pwpw pisała, że uczyli ją tego na studiach. Nie pisała, że to było przed 89.
Ale mi chodzi o to, że za komuny nie było potrzeby uczyć o przetargach w ogóle, bo ich nie było.
A jak już zaczęli, to razem ze "sztuczkami".
(...)
KotkaWodna pisze:ja piędrolę![]()
właśnie Ci o tym wysłałam info.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 65 gości