Dorota pisze:
Serca świńskie są pyszne![]()
M.
Mogę potwierdzić. Dziś duża robiła nam żarełko i dodała serducho świnki. Dała nam po kawałku i było pyyyszniuchne.
Cymes rozpieszczany.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:
M.
MB&Ofelia pisze:Dorota pisze:MB&Ofelia pisze:Nasza Duża mówi, że my kotki nie możemy amciać świnku bo się pochorutkujemy. Ja tam jej nie wierzę. Czasami udaje mię się ukradnąć troszku świnku i jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
M.
Serio serio? Nie amciałam jeszcze świnkowego serdca. Amciałam ino kurczaczkowe i indykowe. Świnkowego pewnie mię Duża nie kupi![]()
Książniczka Ofelja
Salem 11 pisze:Dorota pisze:
M.
Mogę potwierdzić. Dziś duża robiła nam żarełko i dodała serducho świnki. Dała nam po kawałku i było pyyyszniuchne.
Cymes rozpieszczany.
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, dostałaś kolacyjkę?
Książniczka Ofelja zaniepokojona
Tak, ale niedobrą![]()
Co to było?
Fasolka zaniepokojona
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ineczko Kochanaciotka miała paskudny sen i oby to nie była prawda bo daję słowo że pojedę do Wrocka
śniło mi się że Duża zamknęła lodówkę na kłódkę i szafki tyż
potem powidziała że Ty niby grubas jesteś i salceson i nie dostaniesz jedzonka![]()
już ciocia chciała Dużej natłuc na rzić a tu sruu i się obudziła cała spocona
koszmarny sen no
Kocham Cię Ineczko
O, dobry pomysłInka jest baleron i kaprysi na porządne jedzonko. Jak tylko się mniej ślisko zrobi, to kupię kłódkę i pozamykam całe żarełko.
Widzym że sie trza pakowac i na Wrocek tuptać
Ty maupo już my se z Inusią poradzimy z Tobą haha![]()
ciocia agusia bydzie miała ubaw po pachy,co ciotka?
Już się boję
Maryś bo jak sie z Iwusią zbierzemy, jak do Ciebie przyjedziemy to biedna będzieszNo żeby naszej słodkiej Inusi kłódki stosować
no koniec świata
Salem 11 pisze:Proszę nie głodzić Inusi! Kotecek musi jeść! A kolacyjki muszą być smaczne.Ja miałem dzisiaj na kolacyjkę seducha indycze. Pyyyycha.
Cymes zadowolony.
Dorota pisze:Nuś,
sprzątnęli tę wieprzowinkę.
Ja miałbym pomysł na jej lepsze zagospodarowanie![]()
Tyle ton...
Mru
MB&Ofelia pisze:Nasza Duża mówi, że my kotki nie możemy amciać świnku bo się pochorutkujemy. Ja tam jej nie wierzę. Czasami udaje mię się ukradnąć troszku świnku i jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
Dorota pisze:MB&Ofelia pisze:Nasza Duża mówi, że my kotki nie możemy amciać świnku bo się pochorutkujemy. Ja tam jej nie wierzę. Czasami udaje mię się ukradnąć troszku świnku i jezd mniamuśna.
Książniczka Ofelja
M.
Dorota pisze:Nuś,
mamy porę deszczową zamiast zimy.
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 29 gości