Kubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuś i jego nosek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:
dodaj kochane![]()
![]()
![]()
![]()
Atta pisze:
O taaak, diabelskie spojrzenie
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
Spilett pisze:Toooooooooooooooooooofiś i jego łapeczki!
Kubuuuuuuuuuuuuuuuuuuuś i jego nosek![]()
Miraclle pisze:mir.ka pisze:
dodaj kochane![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo kochane
Atta pisze:
O taaak, diabelskie spojrzenie
Sama widzisz![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
Cześć Mireczko![]()
Witajcie Cioteczki![]()
![]()
![]()
![]()
U nas walka, walka z pchłami na całego![]()
![]()
Nie wiem sama czy to jakaś plaga tego roku czy to przez te wykopy
![]()
Kotów nie kropię żadnymi specyfikami, bo nie wychodzą. Tylko Dżulkę i musiała coś przynieść, bo jak się chłopacy zaczęli drapać to na całego. Kropnęłam ich też fiprexem. Ale dalej się drapali. Bezsilna poszłam po zasypkę na pchły. Zasypałam dla pewności całą trójkę. Wyczesałam, nawet jakieś niedobitki były. Dziś czeszę dla pewności i co... koty dalej mają pchły, skaczą na całego. Ale tylko w okolicy szyi i uszu tam gdzie nie było zasypki.
Jestem w szoku, że fiprex nie zadziałał. Już nie wiem będę zmuszona kupić im obroże, ale taką gdzie nie ma fipronilu bo to bez sensu.
Gdyby nie dołek finansowy poszłabym im po obroże z bayera foresto.
Wyczytałam nawet, że olejki eteryczne zabiją te gnidy i je odstraszają. To zrobiłam mieszankę z olejków eukaliptusowego, miętowego, z zielonej herbaty z wodą. Do zraszacza na kwiatki i pryskam ich. Tak mi ich żal, bo męczę, ale pcheł mieć nie mogą, bo to złe dla ich zdrowia, a już są chorzy.
MonikaMroz pisze:Basieńko podobno Frontline jest lepszy na pchły. Może spróbuj to
Buziaczki Kochana![]()
mir.ka pisze:
ojej, no to się porobiło![]()
posłanka też im musisz pryskać ,zeby nic tam nie zostało
Basiu a nie mogło tak być, ze to domownicy na butach przynieśli, a nie psinka, bo przecież kropiona i też by się drapała
a jak Dżulka się czuje?
mir.ka pisze:Basiu futerka o ciebie dbają, jak przyjdą , przytulą się pomruczą to człowiek od razu zdrowszy
Miraclle pisze:mir.ka pisze:Basiu futerka o ciebie dbają, jak przyjdą , przytulą się pomruczą to człowiek od razu zdrowszy
Żebyś wiedziała Mireczko![]()
![]()
![]()
Jak dziś wyczesywałam Tofisia to tak pięknie mi mruczał i się łasił. Mój słodziak![]()
![]()
![]()
![]()
Kubuś za kare chciał mnie ugryźć![]()
![]()
![]()
kto to widział żeby krówka czesać
mir.ka pisze:jak mogłaś niedobra![]()
miał rację ,ze się bronił
Miraclle pisze:mir.ka pisze:jak mogłaś niedobra![]()
miał rację ,ze się bronił
Każdy gram puszku na wagę złota![]()
![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Basiu nadal jesteś na tych dietach, bezglutenowej i bez laktozy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 81 gości