Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:No tak, wszyscy ida spać jak ja siadam do kompa
agusialublin pisze:A bo sama w domu jestem i jeszcze mogę posiedzieć
ale fajosko u Kuby było![]()
![]()
w sierpniu obowiązkowo u mnie wszyscy się stawiają![]()
![]()
już się nie mogę doczekać żeby Was kochani poznać
mir.ka pisze:agusialublin pisze:No tak, wszyscy ida spać jak ja siadam do kompa
a chyba miau sie poprawiło
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A bo sama w domu jestem i jeszcze mogę posiedzieć
![]()
![]()
Tak było super!![]()
Ja myślę że kociarze to naprawdę ludzie z innej planety. Pogadaliśmy na różne tematy nie tylko kocie bo było o dzieciach, wierze, polityce i okazało się że nawet poglądy mamy bardzo podobne. Tak jak za zwyczaj o polityce i wierze w towarzystwie się nie dyskutuje bo to poróżnia ludzi z godnie z powiedzeniem że ilu ludzi tyle opinii tutaj czegoś takiego nie było.
Kuba bardzo się starał i powitał nas pysznym śniadankiem i obiadek czyli zapiekanki makaronowe jego roboty wykonane przy pomocy dziewczyn były przepyszne.
Nawet kocie się spisały. Perełka mimo że wyglądem przypomina Zuzię charakter ma bardzo podobny do Poli. Pola jedynie obcym nie daje się brać na ręce i na początku wali łapą przy próbie pogłaskania. Musi tego chcieć sama.
Perełka podeszła do każdego i każdemu dała się brać na ręce. Nigdy nie słyszałam tak gadającego kota. Jej się pysio nie zamykał.
Do pełni szczęścia brakowało mi tylko obecności Basi. Ale rozumiem dlaczego nie przyjechała - za dużo się na nią zwaliło.
agusialublin pisze:mir.ka pisze:agusialublin pisze:No tak, wszyscy ida spać jak ja siadam do kompa
a chyba miau sie poprawiło
może trochę![]()
wcześniej nie pisałam bo się wkurzałam jak mi post szedł minutęnie wspomnę o przejrzeniu wątków
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:A bo sama w domu jestem i jeszcze mogę posiedzieć
![]()
![]()
Tak było super!![]()
Ja myślę że kociarze to naprawdę ludzie z innej planety. Pogadaliśmy na różne tematy nie tylko kocie bo było o dzieciach, wierze, polityce i okazało się że nawet poglądy mamy bardzo podobne. Tak jak za zwyczaj o polityce i wierze w towarzystwie się nie dyskutuje bo to poróżnia ludzi z godnie z powiedzeniem że ilu ludzi tyle opinii tutaj czegoś takiego nie było.
Kuba bardzo się starał i powitał nas pysznym śniadankiem i obiadek czyli zapiekanki makaronowe jego roboty wykonane przy pomocy dziewczyn były przepyszne.
Nawet kocie się spisały. Perełka mimo że wyglądem przypomina Zuzię charakter ma bardzo podobny do Poli. Pola jedynie obcym nie daje się brać na ręce i na początku wali łapą przy próbie pogłaskania. Musi tego chcieć sama.
Perełka podeszła do każdego i każdemu dała się brać na ręce. Nigdy nie słyszałam tak gadającego kota. Jej się pysio nie zamykał.
Do pełni szczęścia brakowało mi tylko obecności Basi. Ale rozumiem dlaczego nie przyjechała - za dużo się na nią zwaliło.
ale żeście koty wymordowalii wymiziali
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości