♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 11, 2014 10:35 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry :1luvu:

Dziękuję za miłe komplementy odnośnie Marcela i Luny :1luvu: Dzisiaj rano w dużym pokoju zastał mnie malutki bałaganik :mrgreen: Marcel przewrócił storczyka, ale nic nie tknął, jeden pęd tylko się połamał ;) Bluza z krzesła ściągnięta, na środku pokoju, Marcel musiał na niej spać, a jak :1luvu: Jego posłanie, które leżało na klatce Luny - zostało przytargane do kuchni, nie wiem jak oni to robią, ale najwidoczniej dobrze się nasze futrzaki bawią podczas gdy my śpimy. Najlepsze jest to, że miałam dobry sen, bo nic nie słyszałam, co dla mnie jest dziwne, bo mnie każdy szelest potrafi zbudzić, ale zmęczona byłam i dobrze mi się spało, a futrzakom - dobrze się bawiło :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto lut 11, 2014 11:00 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Czyli jednak Marcelek namówił grzeczną Lunę do psotów :ryk:
Pako

Post » Wto lut 11, 2014 13:09 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dokładnie, Marcello zaprasza Lunę do wspólnych zabaw, co Lunie oczywiście bardzo się podoba :mrgreen: :mrgreen:
Czy mogę dać Marcelkowi do pogryzienia udko z kurczaka?.
Obrazek

aannee99

Post » Wto lut 11, 2014 13:39 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

No pewnie, jeśli sobie z nim nie poradzi albo wyrzuci na podłogę to mu skrój mięsko i będzie hepi :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lut 11, 2014 13:40 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Ok, mięsko się odmraża, jak już będzie gotowe, to dostanie je. Ciekawa jestem jego reakcji :D Ogólnie, to zrobił się z niego głodomorek, gdy rano zje chrupy, to chodzi za mną i miauczy, patrzy prosto w oczy, znów chce .. no to sypnąć trzeba koteczkowi ... :) Dlatego mam nadzieję, że takie udko z kurczaka mu posmakuje i nic mu po nim nie będzie w brzucholku?. Jeśli tak, to czasem będzie takie mięsko dostawał :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto lut 11, 2014 13:42 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dobre mięsko, samo zdrowie ;) Taka Perełka to nie wiedziała nawet z której strony się do tego zabrać, ale Marcelek sobie poradzi :)

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto lut 11, 2014 13:48 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Ja, to na samą myśl się cieszę, że on takie udeczko będzie mógł zjeść :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Czy nic mu się nie stanie, nic mu tam nie zaszkodzi?. Mam nadzieję, że nie. Będzie miał dzisiaj kocurek ucztę :1luvu: Lunka oczywiście też dostanie. Dałam mu ostatnio żółtko do miseczki, ale gdzie tam .. nawet nie tknął. Ostatecznie było tak, że Luna żółtko pochłonęła, a Marcelowi chrupek musiałam nasypać. Luna żółtko bardzo lubi, Marcelek nie chce go nawet tknąć ;)
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 16:29 przez aannee99, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aannee99

Post » Wto lut 11, 2014 14:40 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Prześliczna dziewczynka i.....prześliczny kotek.....

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Wto lut 11, 2014 14:40 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

ulola Dziękuję :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto lut 11, 2014 14:58 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry :)

To Marcelek będzie miał ucztę :) Koty na nic tak nie czekają jak właśnie na porcję surowego mięska, istne szaleństwo :)
Wołowinka też jest bardzo dobra, bo ma włókna, które dodatkowo czyszczą ząbki.
Po kurczaczku nie powinien mieć rewolucji, bo to delikatne mięsko.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro lut 12, 2014 10:37 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry

Marcelek był w szoku gdy dostał udeczko ;) Lizał skórkę i pacał łapkami mięcho, bardzo śmiesznie to wyglądało. Lizał, lizał .. pacał, lizał, pacał i poszedł sobie spać do posłanka. Przyszła Luna i zjadła udko ;) Dzisiaj mu pokroję w małe kawałeczki i może wtedy zje, nie umiał się do tego biedaczek dobrać, ząbki mi wypadają i łatwo nie jest :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro lut 12, 2014 11:18 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

To Luna skorzystała :)
Moje koty też nie potrafią dobrać się do takiego całego udka.
Jak pokroisz mu to na pewno zje z apetytem.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lut 12, 2014 13:05 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

[...]
:1luvu:
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 16:31 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: usunęłam cytowane zdjęcie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 12, 2014 14:31 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Śliczności :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lut 12, 2014 14:42 Re: Marcelek zaprasza na swój wątek :)

Dzień dobry :)

Teemo kiedyś ukradł mi skrzydełko z kurczaka przeznaczone na zupę. Nie dogoniłam go i wlazł z nim pod kanapę.
Jednak nie udało mu się nawet urwać kawałeczka mięsa :D Zostawił i przyszedł do mnie z wielkimi, zdziwionymi oczami :ryk:
Z Teemelem mam ten problem jeśli chodzi o surowe, że połyka całe kawałki :roll: Je strasznie łapczywie. A jak za grubo pokroję to sobie nie może poradzić.
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

[poprzednia][następna]