Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:Słusznie lud prawi,że dom bez kota to głupotaMasza właśnie ostrzy sobie pazurki na pniu draceny a Artemek znęca się w kuchni nad mysim truchłem. Zastanawiam się, zabrać mu to czy niech jeszcze chwilę się pobawi? Bo nie wiem czy on jej czasem nie ma w planach skonsumować a wiadomo co będzie jak zje mysz, paw za pawiem i kotek będzie się źle czuł.... Ach te dylematu człowieka mieszkającego z kotem... :d
kocia_mendka pisze:Kupię Maszeńce pluszową kiłęWtedy z czystym sumieniem będę mogła powiedzieć że mam kiłę i będę z tego dumna
Albo taka chlamydia ewentualnie pluskwa domowa
Czyż one nie są cudowne? A już roztocze i niesporczak to moi osobiści faworyci i zdania nie zmienię
kocia_mendka pisze:w moim ogródku grasują duże białe futrzaste zwierzaki.Wyglądają jak niedźwiedzie.A Na tarasie siedz facet w kufajce, walonkach i czapce uszance z butelką bimbru na podorędziu i napierdziela na harmoszce ruski hymn narodowy. I teraz nie wiem, spodziewać się zimy, ukraińskich separatystów czy wizyty Władimira Putina? Wolałabym nie, nie mam wódki, wszystką wypiłam z młodzieżą kiedy czciłam urodziny mojego syna......
kocia_mendka pisze:w moim ogródku grasują duże białe futrzaste zwierzaki.Wyglądają jak niedźwiedzie.A Na tarasie siedz facet w kufajce, walonkach i czapce uszance z butelką bimbru na podorędziu i napierdziela na harmoszce ruski hymn narodowy. I teraz nie wiem, spodziewać się zimy, ukraińskich separatystów czy wizyty Władimira Putina? Wolałabym nie, nie mam wódki, wszystką wypiłam z młodzieżą kiedy czciłam urodziny mojego syna......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1399 gości