POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówce

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 02, 2014 22:23 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Słusznie lud prawi,że dom bez kota to głupota :D Masza właśnie ostrzy sobie pazurki na pniu draceny a Artemek znęca się w kuchni nad mysim truchłem. Zastanawiam się, zabrać mu to czy niech jeszcze chwilę się pobawi? Bo nie wiem czy on jej czasem nie ma w planach skonsumować a wiadomo co będzie jak zje mysz, paw za pawiem i kotek będzie się źle czuł.... Ach te dylematu człowieka mieszkającego z kotem... :d
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie lis 02, 2014 22:50 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

To lepiej zabierz. Po co ma cierpieć przez własne obżarstwo ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro lis 05, 2014 14:20 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Dotarłam na ten cudny wątek, Kocia_mendko (dzieki trzyłapkowi Bryczkowi) i mnie wciągło kompletnie! Podczytuję cichcem prawie pod biurkiem, chyba mnie z roboty wywala ;-).
Na razie 'jestem' jeszcze w sierpniu, ale juz sie ciesze na ciąg dalszy mrożących krew w zyłach historii.
Pozdrawiam serdecznie cały zwierzyniec.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Śro lis 05, 2014 14:29 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Słusznie lud prawi,że dom bez kota to głupota :D Masza właśnie ostrzy sobie pazurki na pniu draceny a Artemek znęca się w kuchni nad mysim truchłem. Zastanawiam się, zabrać mu to czy niech jeszcze chwilę się pobawi? Bo nie wiem czy on jej czasem nie ma w planach skonsumować a wiadomo co będzie jak zje mysz, paw za pawiem i kotek będzie się źle czuł.... Ach te dylematu człowieka mieszkającego z kotem... :d

https://www.youtube.com/watch?v=TPJWuIm ... lq8zg_or0g :wink:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lis 07, 2014 10:51 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:Kupię Maszeńce pluszową kiłę :D Wtedy z czystym sumieniem będę mogła powiedzieć że mam kiłę i będę z tego dumna :D Albo taka chlamydia ewentualnie pluskwa domowa :D Czyż one nie są cudowne? A już roztocze i niesporczak to moi osobiści faworyci i zdania nie zmienię :D

a to?
http://www.giantmicrobes.pl/komorka-now ... odukt.html
albo to?
http://www.giantmicrobes.pl/rzesistek-p ... odukt.html
kurde, ale drogie są
no to się zagnieżdżę u Ciebie, kocia_mendko
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt lis 07, 2014 13:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

no, szkoda. bo taka cholera fajna jest :cry:

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Czw lis 13, 2014 12:29 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

w moim ogródku grasują duże białe futrzaste zwierzaki.Wyglądają jak niedźwiedzie.A Na tarasie siedz facet w kufajce, walonkach i czapce uszance z butelką bimbru na podorędziu i napierdziela na harmoszce ruski hymn narodowy. I teraz nie wiem, spodziewać się zimy, ukraińskich separatystów czy wizyty Władimira Putina? Wolałabym nie, nie mam wódki, wszystką wypiłam z młodzieżą kiedy czciłam urodziny mojego syna......
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw lis 13, 2014 12:57 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:w moim ogródku grasują duże białe futrzaste zwierzaki.Wyglądają jak niedźwiedzie.A Na tarasie siedz facet w kufajce, walonkach i czapce uszance z butelką bimbru na podorędziu i napierdziela na harmoszce ruski hymn narodowy. I teraz nie wiem, spodziewać się zimy, ukraińskich separatystów czy wizyty Władimira Putina? Wolałabym nie, nie mam wódki, wszystką wypiłam z młodzieżą kiedy czciłam urodziny mojego syna......

a biale myszki tez sa :lol:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lis 13, 2014 20:22 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

kocia_mendka pisze:w moim ogródku grasują duże białe futrzaste zwierzaki.Wyglądają jak niedźwiedzie.A Na tarasie siedz facet w kufajce, walonkach i czapce uszance z butelką bimbru na podorędziu i napierdziela na harmoszce ruski hymn narodowy. I teraz nie wiem, spodziewać się zimy, ukraińskich separatystów czy wizyty Władimira Putina? Wolałabym nie, nie mam wódki, wszystką wypiłam z młodzieżą kiedy czciłam urodziny mojego syna......

8O O rany .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw lis 13, 2014 21:22 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Białe myszki to to nie są wiem na 100%. Toto jest duże, futrzaste i wedle wikipedii jest białym misiem ( ale nie musi to równie dobrze mogły być moje psy przysypane porannym szronem tudzież inną szadzią ) Chyba. Możłiwe,że słabo widziałam, bo szłam do łazienki o 6 rano na dodatek bez okularów. I byłam zaspana. Ruski hymn natomiast mógł ( ale nie musiał ) pochodzić z mojego telefonu prawdopodobnie dzwonili z banku z pogróżkami :D Facet na tarasie mógł ( ale nie musiał ) być sasiadem który przyszedł zapytać czy nie potrzebuję drewna na zimę bo on ma na sprzedaż. Nie mam pojęcia, ja z nim nie rozmawiałam albowiem po załatwieniu potrzeby fizjologicznej i otrząśnięciu ze stóp silikonowego żwirku pociągnęłam megawypierdowoseksowne polarowe gacie ( czyli bieliznę erotyczną ) a następnie udałam się dalej zalegać w barłogu i walczyć o miejscówkę z kotami. Rozmawiała z nim moja mamusia, która poranku jest świeża oraz rześka jako to ptaszę na nieboskłonie, niemniej jednak wyników rozmowy nie znam.Zawsze uważałam,że wstawanie o tak wczesnej porze powino być karane w jakiś spektakularny sposób natęnprzykład skazaniem na ciężkie galery albo coś równie sympatycznego. Kto się wcześnie z łóżka zbiera ten wcześnie umiera i tego się trzymajmy. NO. :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Czw lis 13, 2014 22:26 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

a nie jest to aby Wędrowycz z jakimiś chowańcami?....

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

Post » Pt lis 14, 2014 1:30 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

KotkaWodna w sumie niewiem co gorsze czy Kubuś czy ukraińscy separatyści czy Władimir Putin, bo Kubuś mógłby zeżreć moje psy. Ukraińscy separatyści ponoć regularnie odwiedzają moją wioseczkę dwa razy w tygodniu i wywożą tiry z bronią*. Władimir gdyby mnie odwiedził no cóż, mógłby zostać niemile przyjęty i juz ja bym mu przypomniała Moskwę :D Jakoś ostatnio niezbyt chętnie przyjmuję gości nie wiem dlaczego... Ale pewnie to wszystko stąd,że jestem socjopata chcę mieć święty spokój i żeby nikt mi dupska nie zawracał.Żebym sobie spokojnie mogła siedzieć w domciu bawić się z moimi zwierzaczkami w berka ( gryzionego )a wieczorami zakopywać się w barłogu i w ciszy oraz spokoju nienawidzić ludzi. Albowiem z okazji zbliżającej się zimy nie lubię nikogo. Ludzi też nie. Tylko zwierzątka kocham bo one są lepsze niż grzejnik. :D

* Jakbyście chcieli to mogę jutro opowiedzieć najnowsze ploty z mojej wsi, są wstrząsające zaprawdę powiadam wam. Jak usłyzałam o separatystach to z miejsca zadzwoniłam do mężczyzny mego życia i zapytałam,czy nie posiada czasem na zbyciu ze dwóch masek p/gaz ( z racji wykonywanego zawodu ) bo jeśłi posiada to niech na miłość Wielkiej Melitele natentychmiast mi przysyła bo biada nam biada, ukraińscy separatyści po wiosce hulać będą, lulki w stogu palić, w studnię paskudzić oraz dziewki onacyć. Oraz ryć dziury w grobli na stawie sąsiada jak piżmowiec albo bober jaki... A skądże ja biedna sierotka wezmę przygarść kulek żelaznych ?!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pt lis 14, 2014 18:45 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

Dobrze, ze nie masz kulek, bo daliby Ci bobu, jakby kulkę ugryznęli :lol:
Hehe i też miałam skojarzenie z Egzorcystą z Wojsławic, opis wielce udatny :lol:

Czekam na wstrząsające ploty z Twojej wsi ;)

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pt lis 14, 2014 21:24 Re: POMOCY!!!Historie mrożące krew w żyłach i mięso w lodówc

....a potem przyjdzie diabeł, popaczy i powie "a chuy, tu nawet dobranoc się nie da powiedzieć!" :mrgreen:

KotkaWodna

Od: Pon kwi 07, 2014 21:26

[poprzednia][następna]