Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Wszystkie fałdki dawać do mnie
EVA2406 pisze:kamari pisze:Wszystkie fałdki dawać do mnie
Maryś, chętnie odstąpię i Tobie i rudej, bo żal patrzyć na Was
kamari pisze:EVA2406 pisze:kamari pisze:Wszystkie fałdki dawać do mnie
Dobra, wzięłam się i obraziłam. To ja tyle lat wmawiam wujkowi, że wyglądam jak modelka ...
ruda32 pisze:kamari pisze:EVA2406 pisze:kamari pisze:Wszystkie fałdki dawać do mnie
Dobra, wzięłam się i obraziłam. To ja tyle lat wmawiam wujkowi, że wyglądam jak modelka ...
właśnie zastanawiałam się czy obrazić się ale chyba nie
kamari pisze:ruda32 pisze:kamari pisze:EVA2406 pisze:kamari pisze:Wszystkie fałdki dawać do mnie
właśnie zastanawiałam się czy obrazić się ale chyba nie
Weź się obraź, co ci szkodzi
kamari pisze:A co, doszłaś do czterdziestki?
EVA2406 pisze:kamari pisze:A co, doszłaś do czterdziestki?
Dziewczyny, nie obrażajcie się na mnie. Ja tak tylko z dobrego serca![]()
Ja też chciałabym być szczupła........... ale nie koniecznie chuda, bo w razie wiatru.........
kamari pisze:EVA2406 pisze:kamari pisze:A co, doszłaś do czterdziestki?
Dziewczyny, nie obrażajcie się na mnie. Ja tak tylko z dobrego serca![]()
Ja też chciałabym być szczupła........... ale nie koniecznie chuda, bo w razie wiatru.........
Jeżeli kiedyś uwierzysz, że się na ciebie obraziłam, to cię wydziedziczęA jest co dziedziczyć. Naście kotów
Megana pisze:Każda by chciała w cycki, ale one złośliwe są i włażą w bioderka, prych.
Karolek(ona) pisze:Megana pisze:Każda by chciała w cycki, ale one złośliwe są i włażą w bioderka, prych.
a ja nie chce ani w biodra, ani w cycki, ani w nic - ja chętnie wam w te cycki oddam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel, pibon i 37 gości