A moze spróbuj z Sanabelle. Moje koty ją uwielbiają ale nie pamietam jakie kupy są po niej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
fantasia1983 pisze:szybka odpowiedź bo dzidziuś mnie nęka, moja hodowczyni poleciła mi Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline oczywiście w zooplusmożna kupiś niewielkie paczki a cena przystępna
następną suchą jaką kupię będzie właśnie ta karma. buźka
Lilka Mrau pisze:fantasia1983 pisze:szybka odpowiedź bo dzidziuś mnie nęka, moja hodowczyni poleciła mi Taste of the Wild - Rocky Mountain Feline oczywiście w zooplusmożna kupiś niewielkie paczki a cena przystępna
następną suchą jaką kupię będzie właśnie ta karma. buźka
Ja bym uważała z Taste of the Wild , sama chciałam ją kupować ale po tej całej aferze z salonellą boję się .Bo różnie to bywa a nie chciała bym zwierzaka narażać.Złoś przeszedł na Brit i jakoś nie śmierdzą mocniej jego klocuszki.
cytryna pisze:tu jest wątek o totw i wyszczególnione partie które były zakażone, wystarczy zwracać uwagę na partię na produkcie który kupujecie
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=10&t=141952&hilit=totw
cytryna pisze:z wieloma sklepami można porozumieć się telefonicznie lub mailowo, chociaż na pewno nie wszędzie
fantasia1983 pisze:dostałam właśnie takiego maila od zooplus:
Zapewniamy Panią,iż karma Taste of the wild, która jest obecnie w naszej ofercie jest bezpieczna i może ją Pani śmiało podawać swoim podopiecznym.Prosimy zwrócić uwagę na to, by na opakowaniu w dziewiątej pozycji nie było cyfr 2 lub 3 oraz by nie było litery X w dziesiątej lub jedenastej pozycji.Dotyczy to karm z terminem przydatności od 09.12.2012 do 07.04.2013.
nie za bardzo to rozumiem tą odpowiedź, bo to jakby oznaczało pokrętnie że mogę od ich dostać paczkę z tym złym numerem seryjnym czyli niebezpieczną, a z drugiej strony piszą że ich karmy są bezpieczne, ale to by było nielogiczne więc pewnie chodzi im o paczki które mogłabym zakupić wcześniej lub w innych miejscach. Chyba zaufam hodowczyni i ją zamówię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 1042 gości