Niki FeLV+ i PNN - nadal kocha życie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 09, 2013 7:54 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Ach moje Słoneczko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niech ja bym ją w sklepie usłyszała :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 09, 2013 8:23 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Myszolandia pisze:Niech ja bym ją w sklepie usłyszała :oops: :oops: :oops: :oops:
:)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw maja 09, 2013 8:46 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Zaglądam tutaj i odwiedzam Was regularnie i codziennie ale odkryłam, że robię to ukradkiem zamiast napisać jak bardzo Nikunia mi się podoba - i Twoje zdjęcia i komentarze :oops: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw maja 09, 2013 11:41 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Ale cudaczka :) I turystka :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw maja 09, 2013 22:48 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

To mój kwiatuszek pozdrawia nocą :)

Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pt maja 10, 2013 8:23 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

afcależenie bo mój Kwiatuszek :1luvu: :1luvu:
Śliczności Kochane :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt maja 10, 2013 22:01 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Przedstawiam Państwu moją matronę:

Obrazek

Obrazek

Rozprasza mnie to, co bziuczy na górze...

Obrazek

szybenka

Post » Pt maja 10, 2013 22:05 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

umarłam :ryk: :ryk: :ryk: jaka paniusia na pierwszej fotce :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon maja 13, 2013 7:53 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

ale ona ma minkę :lol: adekwatną do wykonywanych póz ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Czw maja 16, 2013 9:59 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kot, który dobrze czuje się w swoim domu, ze swoją Dużą/ym gada całym sobą. I widać po Niki, że ona gada :1luvu: - miny ma boskie :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt maja 17, 2013 9:43 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

kiche_wilczyca pisze:kot, który dobrze czuje się w swoim domu, ze swoją Dużą/ym gada całym sobą. I widać po Niki, że ona gada :1luvu: - miny ma boskie :ok:

Adekwatne ujęcie :ok: Wie jak wpłynąć na człowieka :twisted: czy takiej kici można odmówić?

Obrazek

Martwię się ostatnio. Niki mało je, z dnia na dzień mniej. Wczoraj niewiele skubnęła i wody prawie nie piła... Przecież upałów jeszcze nie ma. Do tego dwa dni po kolei zwymiotowała (1 raz na dzień), przedwczoraj ją odkłaczałam, choć tydzień wcześniej zwróciła kłaka, a dziś rano znów znalazłam małego kłaka i dużo in. rzeczy. Najgorzej, że zwróciła to co jadła poprzedniej nocy. Prawie niestrawione :roll:

A dopiero co umawiałam się na jej badania i opowiadałam, jak to od dwóch lat nic się nie dzieje...
Mam nadzieję, że to tylko moja nadwrażliwość źle interpretuje chwilową niedyspozycję Niki, zwłaszcza, że humor jest i chęć do zabawy.
Po pół roku wyciągnęłam tunel, na swoją zgubę, bo paniusia urządza gonitwy przez tunel za piórkami z udziałem dużej. Czeka na wylocie, abym z drugiej str. majtała piórkami i tak w kółko. Jej się to nie nudzi, w przeciwieństwie do mnie, ale muszę jej wynagradzać dni, w kt. długo przesiaduje w samotności.

Tak mi teraz przyszło do głowy, że jednak mam szczęście, bo co jak by kocina chciała, bym sobie te piórka przyczepiła z tyłu, bo ona chce sobie za nimi pobiegać? I musiałabym się wczołgać w ten tunel... :mrgreen:
chociaż trochę gimnastyki by mi się przydało :roll:

szybenka

Post » Pt maja 17, 2013 10:52 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Magnolia też mi 2 dni pod rząd wymiotowała po 1 razie - w tym raz niestrawionym jedzeniem (było to 2 dni temu), a teraz jest spokój - może to coś jak nasza grypa żołądkowa albo co? Kciuki za zdrowie koteczki :ok: :ok: :ok:
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Pt maja 17, 2013 10:53 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Nikusiu, zdrówka życzę, nie choruj, szlaje ile wlezie i zamęczają Dużą :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie maja 19, 2013 21:26 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

Odkłaczyłam i odrobaczyłam paniusię i na razie nie panikuję. Wymiotów więcej nie było, a do jej miski rzadziej zaglądam ;)

Dzisiaj dużo się bawiłyśmy. Niki szalała na całego.
Zdjęcie z serii "Gdzie jest Niki?":

Obrazek

I mój pysiaczek, kt. nie zmieścił się w kadrze:

Obrazek

szybenka

Post » Nie maja 19, 2013 21:37 Re: Niki (FeLV+) - kocha życie :) to już trzy lata...

normalnie Ówielbiam ją :1luvu: od pierwszego na nią spojrzenia,czyli z jakies 4 lata
Hehe,ale fajnie ją z tego tunelu widać kawałek pluszaka :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]