Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joszko89 pisze:Z medycznych seriali to ja oglądam Chirurgów! Uwielbiam ten serial
joszko89 pisze:Z medycznych seriali to ja oglądam Chirurgów! Uwielbiam ten serial
vailet pisze:joszko89 pisze:Z medycznych seriali to ja oglądam Chirurgów! Uwielbiam ten serial
Chirurgów też lubię,ale wolę tego Gregorego złego i nieznośnego,acz dociekliwego diagnostyka
kalair pisze:vailet pisze:joszko89 pisze:Z medycznych seriali to ja oglądam Chirurgów! Uwielbiam ten serial
Chirurgów też lubię,ale wolę tego Gregorego złego i nieznośnego,acz dociekliwego diagnostyka
Ja też.
joszko89 pisze:Witamy poniedziałkowo! Życzymy dużo siły na cały tydzień!!!!!![]()
![]()
juana pisze:ninakiler pisze:juana pisze:Witamy wieczornie![]()
Oczywiście będziemy trzymać kciuki za pozytywny mimo wszystko obrót spraw![]()
![]()
![]()
A moja mama namiętnie ogląda "Na dobre i na złe"....
tez kiedys ogladalam... ale nie wytrwalam dlugo... teraz mam na zywo perypetie szpitalne z piekła rodem... juz normalnie niewiem w którą stronę mam uderzyć i do kogo... zeby tylko nic nie pogorszyc
Wskazałam ten serial bo uderzająca jest ta konfrontacja idealnej i sielankowej fikcji z rzeczywistością... Nie będziesz wiedzieć czy przypadkiem kogoś "nie urazisz" bez względu na Twoje decyzje. Wszystko zależy od danej osoby w danym humorze w danym momencie. Pozostaje trzymać kciuki za dobry humor pracowników służby zdrowia
![]()
Danusia pisze:juana pisze:Wskazałam ten serial bo uderzająca jest ta konfrontacja idealnej i sielankowej fikcji z rzeczywistością... Nie będziesz wiedzieć czy przypadkiem kogoś "nie urazisz" bez względu na Twoje decyzje. Wszystko zależy od danej osoby w danym humorze w danym momencie. Pozostaje trzymać kciuki za dobry humor pracowników służby zdrowia
![]()
Serial ten to istna bajka,jeśli chodzi o pracę służby zdrowia, jakoś w moim szpitalu tak nie było
. Jednak serial oglądam ,ale tylko ze względu na przypadki medyczne, bo to akurat im się udalo, szczegolnie ich diagnostyka
![]()
Ninko trzymam kciuki ,żeby w koncu Twemu TZ-rowi sloneczko zaświeciło i trafil na porządnego lekarza![]()
![]()
![]()
Miłego dnia
vailet pisze:
Ninko na osłodę gifekczyż to małe nie jest podobne do Kaji?
Bezsilność jest najgorsza.Trzymam by się udało coś z tymi lekarzami załatwić
![]()
![]()
dinzoo pisze::ok: za TŻta, matko że też u nas nic nie można załatwić normalnie po ludzku :jest chory, trzeba leczyć to się leczy...
czyżbym coś przegapiła w sprawie robaliprzecież już ich nie było w qpalach
Megana pisze:Danusia pisze:Serial ten to istna bajka,jeśli chodzi o pracę służby zdrowia, jakoś w moim szpitalu tak nie było
. Jednak serial oglądam ,ale tylko ze względu na przypadki medyczne, bo to akurat im się udalo, szczegolnie ich diagnostyka
![]()
W kwestii diagnostyki to nie lepiej dr House oglądać?
Karolek(ona) pisze:joszko89 pisze:Z medycznych seriali to ja oglądam Chirurgów! Uwielbiam ten serial
i prywatna praktyka
włóczka pisze:A gdzie Duży do tego (chyba) ortopedy w tej Łodzi chodzi?...
Bo tu ludzie co nieco polecają... :
viewtopic.php?f=8&t=110263&p=5867575&hilit=ortopeda#p5867575
viewtopic.php?f=8&t=110078
Myszolandia pisze:
ninakiler pisze:LILUSIOWA SESYJKA
![]()
ninakiler pisze:KAJUSIOWA SESYJKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan i 44 gości