Chyba nie przegonię na sztuki.
Dzis przątałam pierwszy raz po adopcji dokładnie ...znaczy się odsuwanie kanapy itp.
I kto to mówi ,że egzotyk dla leniwych..... matko tylko włosy Exo Ulki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Nie będę mu tłumaczyć, bo to bez sensu. W sumie to mnie wnerwia, bo za każdym razem najpierw jest Wielka Niechęć (bo ZNOWU jakiś kot), a potem jak się przyzwyczai - zaczyna się mamrolenie. Jak w końcu nie wytrzymuję i pytam: "To co w końcu robimy" - dezercja ("Nie, no coś ty. Nienienie, ja tylko tak, bo ... gdybyśmy mieli większe mieszkanie"). Szału można dostać.
Kurczę, to ja powinnam być niezdecydowana, mamrotliwa i "zmiennodecyzyjna"
ale i tak bedziezabers pisze:A daj spokój. Żeby mi potem mamrolił? Awżyciu!
zabers pisze:Jutro wyjeżdżamy na wakacje. Jak co roku o tej porze - w głuszę. I jak co roku nie zabieram netu. Wrócimy coś około ... no w każdym razie do 28 na 10000% (TŻ wraca do pracy).
W tym czasie pokemonami będzie się opiekował Pasożyt, zaś Saszka-zmrol wyląduje "na służbie" u dalii.
Reasumując, o wszelkie njusy i zdjęcia proszę od jutra molestować dalię.![]()
I trzymajcie kciuki za Saszkę - jutro będzie miała zabieg.
anulka111 pisze:...A jaka ma wage aktualnie? ...
Nadzwyczajnie ja odkarmilas i odkłaczyłas w tak krotkim czasie-to juz Wiewiórka nie tylko puchata ,ale i jest co nosiczabers pisze:anulka111 pisze:...A jaka ma wage aktualnie? ...
Poprosiłam dalię, żeby przed zabiegiem ją zważyli. Sama jestem ciekawa. Ostatnio było 2800g. Tydzień temu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, jolabuk5 i 1159 gości