Edytka1984 pisze:fajnie,że rzuciłaś okiem![]()
ja zaraz zbieram się do domku więc miłego dnia
Dziękuję i miłego weekendu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Edytka1984 pisze:fajnie,że rzuciłaś okiem![]()
vailet pisze:Edytka1984 pisze:fajnie,że rzuciłaś okiem![]()
Dziękuję i miłego weekendu
vailet pisze:Bejbi od wczoraj popołudnia ciągle się pokłada,a w nocy tak jojczyła że nie mogliśmy spać.Chowa się znowu za łóżko i płaczeWstałam i zaglądam za łóżko bo ucichło i....myślałam że nie żyje
Szybko mówię pomóż łóżko odsunąć bo Bejbi się nie rusza
ani na wołanie nie ruszała się kompletnie
Jak raban zaczełam robić podniosła główkę i wyszła,ale jojczy
.
Słyszę coś połykaPatrzę kłąb włosów wczoraj wyczesanych z niej wyciągneła ze śmieci.Połkneła
to dałam pastę na kłaki,po której krew ostatnio była,ale co miałam zrobić
![]()
Na stronie 34 są w linku filmy jak Bejbi miała ostre zapalenie jelit i Aisiątko z perską Blanką u rodziców TŻ-a.Kto by pomyślał że to małe ADHD tak krótko pożyje.Mimo że była mała nie robiła takich głupot jak Bejbi,a Bejbi ma prawie 9 miesięcyJeszcze nie ma najgorszego filmu dla mnie AISHY bo myślałam że TŻ ma go u siebie,ale to nie ten najgorszy
![]()
![]()
Niektóre filmy są długie.
Edytka1984 pisze:jak ona się czuje?
katarzyna1207 pisze:A próbowałaś dawać jej espumisan na te wzdęcia? Przy ostatniej biegunce Ziabolka, kiedy był też taki wzdęty i zagazowany, że ta kupa (a właściwie śmierdząca woda) aż strzelała z niego, bardzo pomogło ...
Nuta pisze:o KURCZE.Ja nie wiem, pewnie to głuuupi pomysł, ale chyba tak bym zrobiła. Skoro mała ma skłonność do kompusywnego połykania rzeczy, które sie do tego zupełenie nie nadają a na dodatek są groźne dla jej zycie- ograniczyłabym jej przestrzeń . Może jakaś duża klatka, kojec, coś, z czego wychodziłaby tylko wtedy gdy jest pod opieką i wnikliwie obserwowana. Żeby chociać przez jakis czas miała szansę na uspokojenie układu pokamowego. I chyba odstawiłabym wszystkie pasty i leki itd. Chociaż na tydzień. I karme intenstinal RC i nic wiecej. Jesli ona sobie ciagle czymś podraznia te jelitka to wcale nie musi miec lamblii aby były kłopoty. Po lambliach tez przez jakis czas są jeszcze nieładne kupy póki wszystko sie nie uspokoi, odbuduje itd. Kosmki jelitowe to ona musi mieć w zaniku prawie po tym wszystkim. Strasznie współczuję ...
Edytka1984 pisze:wyślę jutro rzeczy na bazarek - mam nadzieję,że uzyskasz jakiś grosik
mocne kciuki za zdrówko![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, Sigrid i 781 gości