Łatek i Marcelek 8 plus Tosia-Zosia. Jest nas troje!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 10, 2011 9:49 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

MaryLux pisze:
Dorota pisze:
maciejowa pisze:Dobry wieczór :) Nie wiem Marysiu dlaczego Twoja komórka twierdzi co innego niż powinna. Wczoraj mieliśmy bardzo miły wieczór, z pysznym jedzeniem i w towarzystwie przyjaciół. Marcelina dzisiaj rano zostawił na moim kolanie piękne ślady 3 pazurków. Przestraszył chłopak nie wiem czego i tak wysoko podskoczył, że spod balkonu wylądował na łóżku, na mojej nodze. Szczypie i trochę boli, bo porządnie mnie machnął, ale za to jak później przepraszał.. :mrgreen: Nie mam pojęcia co go mogło tak przestraszyć. Jutro poniedziałek i już mam nerwy...

M. dostal rekompensate za straty moralne?

Mru troskliwy

Chyba nie...
I.

Sam sobie wziął. :lol:

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon paź 10, 2011 9:51 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:
Dorota pisze:
maciejowa pisze:Dobry wieczór :) Nie wiem Marysiu dlaczego Twoja komórka twierdzi co innego niż powinna. Wczoraj mieliśmy bardzo miły wieczór, z pysznym jedzeniem i w towarzystwie przyjaciół. Marcelina dzisiaj rano zostawił na moim kolanie piękne ślady 3 pazurków. Przestraszył chłopak nie wiem czego i tak wysoko podskoczył, że spod balkonu wylądował na łóżku, na mojej nodze. Szczypie i trochę boli, bo porządnie mnie machnął, ale za to jak później przepraszał.. :mrgreen: Nie mam pojęcia co go mogło tak przestraszyć. Jutro poniedziałek i już mam nerwy...

M. dostal rekompensate za straty moralne?

Mru troskliwy

Chyba nie...
I.

Sam sobie wziął. :lol:

Biedactwo, jak sam się o siebie nie zatroszcy, to już nikt o niego nie zadba...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon paź 10, 2011 9:53 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

maciejowa pisze:Dzień doberek! Ale ziiiimnoooo :roll: Koty śpią na fotelach, zagrzebane w naszych ciuchach :lol: Ja zawinięta w koc, patrzę jednym okiem na Raymonda, a drugim w komputer. Małżonek się urlopuje :mrgreen: Dzieci w szkole. Na blogu przepis na bruschettę, która jest prosta, smaczna i zdrowa. Idealny dodatek do kanapeczek :P http://niesmialakulinarnie.blox.pl/2011 ... orami.html W następnym rzucie będzie kurczak w boczku a na koniec gruszki ;)

Wyglada wspaniale.
Ale od kilku dni nie moge patrzec na pomidory.
Rozkroilam jeden, a tam zielone kielki! Olbrzymie! 8O
Mnostwo! 8O
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 10, 2011 9:57 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Dorota pisze:
Wyglada wspaniale.
Mnostwo! 8O

Wygląda dobrze i dobrze smakuje. Ja dodałam więcej czosnku, bo my lubimy. Ale Ci się pomidor trafił... :roll:

maciejowa

Post » Pon paź 10, 2011 9:59 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

maciejowa pisze:
Dorota pisze:
Wyglada wspaniale.
Mnostwo! 8O

Wygląda dobrze i dobrze smakuje. Ja dodałam więcej czosnku, bo my lubimy. Ale Ci się pomidor trafił... :roll:

Mam foty w komorze.
Pierwszy raz cos takiego widzialam.
Mutant jakis...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 10, 2011 10:00 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

MaryLux pisze:Biedactwo, jak sam się o siebie nie zatroszcy, to już nikt o niego nie zadba...
Inka

Ależ Inulko! Przecież ktoś musi specjalnie stołek od szafki odsunięty zostawić, żeby on mógł się sam obsłużyć ;) Widzę ile mu to frajdy sprawia, więc czasem pozwalam mu na taki mały wybryk ;)

maciejowa

Post » Pon paź 10, 2011 10:00 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
Dorota pisze:
Wyglada wspaniale.
Mnostwo! 8O

Mam foty w komorze.
Mutant jakis...

No ja nie widziałam. Za to zdarzył mi się pomidor w pomidorze :lol:

maciejowa

Post » Pon paź 10, 2011 11:06 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Marudzicie kobiety - pomidor i kiełki w jednym, to teraz modne i zdrowe :lol:

Dzień doberek :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon paź 10, 2011 12:17 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
Dorota pisze:
Wyglada wspaniale.
Mnostwo! 8O

Mam foty w komorze.
Mutant jakis...

Czasem widywałam takie za czasów gdy rodzice mieli działkę. Za wcześnie zerwane pomidory gdy za długo dojrzewały na oknie potrafiły właśnie tak wykiełkować :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon paź 10, 2011 19:37 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

A co się stało z zielonymi pomidorami? Moja Babcia świętej pamięci robiła pyszną sałatkę. Pomijam "Smażone zielone pomidory" :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 10, 2011 21:06 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

MalgWroclaw pisze:A co się stało z zielonymi pomidorami? Moja Babcia świętej pamięci robiła pyszną sałatkę. Pomijam "Smażone zielone pomidory" :(

Mój tato robi dżem z zielonych pomidorów. nawet toto pyszne jest 8O
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon paź 10, 2011 21:16 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

witaj miło Kasiu i chłopaki :1luvu: :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto paź 11, 2011 9:57 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Doberek Duza i chlopcy! 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto paź 11, 2011 10:48 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:Biedactwo, jak sam się o siebie nie zatroszcy, to już nikt o niego nie zadba...
Inka

Ależ Inulko! Przecież ktoś musi specjalnie stołek od szafki odsunięty zostawić, żeby on mógł się sam obsłużyć ;) Widzę ile mu to frajdy sprawia, więc czasem pozwalam mu na taki mały wybryk ;)

Ty to nazywasz wybrykiem?
Inka oburzona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 11, 2011 12:28 Re: Łatek i Marcelek 8 - Tam dom Twój, gdzie kot Twój!

Miaudobry, Łatku z Marcelkiem!
Sabcia (z Pusią, Nelcią, Meunią, Stasiem, Sabą i Snikersem - i zaraz pewnie znowu z Kalim :( )
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

[poprzednia][następna]