Pozdrawiamy warszawsko!:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Aniu trzymaj się i nie dawaj dołowi, i skorzystaj w końcu ze swojego talentu i obfoć Futra bo pikne
Pozdrawiamy warszawsko!:)
KaleidoStar pisze:Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]
Niedlugo wykorzystam oferty pomocy, bo w końcu dziewczyny poczują się urażone olewaniem. Ale chyba do skorzystania z pomocy innych też trzeba czasami dorosnąć...
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]
Niedlugo wykorzystam oferty pomocy, bo w końcu dziewczyny poczują się urażone olewaniem. Ale chyba do skorzystania z pomocy innych też trzeba czasami dorosnąć...
ja właśnie w taki stupor wpadłam..
ciągle bym tylko spała i spała..
ta pogoda mnie chyba tak wykańcza..
KaleidoStar pisze:Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]
ja właśnie w taki stupor wpadłam..
ciągle bym tylko spała i spała..
ta pogoda mnie chyba tak wykańcza..
Moje największoe osiągnięcie ostatnich dwóch tygodni - wstaję o 10 a nie o 15....
Większośc osób by się za głowę złapala.. ale nie te, które wiedzą jak to jest, kiedy przed stresami się w spanie ucieka....
KaleidoStar pisze:ASia..znalazlam odpowiedź :]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 372 gości