Kot Trojański i kocio-mysia banda ;]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 19:28 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Aniu trzymaj się i nie dawaj dołowi, i skorzystaj w końcu ze swojego talentu i obfoć Futra bo pikne :)

Pozdrawiamy warszawsko!:)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sty 06, 2012 19:33 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

No...tak wlaśnie wygląda moje ograniczenie ilości footer w domu :ryk:
Ale teraz - chocby mi kto broń do łba przyłożył - nie borę więcej.
Brus przed chwilą ukradl mi kawalek kiełbasy z kanapki. Chwilę później upuściłąm na ziemię cebulę - oczywiście też ukradł. Ale ulamek sekundy później zorientowal się, że to chyba nie byl dobry ruch. Jak pluł..hahah...

Kociaste bardzo upodobaly sobie materiałową budkę, którą dostalam jakiś czas temu od mpacz. Ale żeby spać w środku? Neee... Miałam już dosyć poprawiania i ustawiania jej ciągle i ciągle po tym, jak koty wywracaly ją do góry nogami. Teraz budka leży w kuchni na ziemi. Odwrócona dnem do góry. Splaszczona jak naleśnik... I dopiero to zadowolilo moje kociaste. Teraz można na niej spać :D To ukochane miejsce Zajączka, cociaż ostatnio zostala wysiudana przez..Pączka :D Tak więc jak Pączek śpi na budne, to Zając wybiera transporter...

Ja powoli odżywam. Może w końcu uda mi się o swoje zdrowie zadbać.. do ginekologa najwyższy czas się wybrać i innych takich... za często mnie jajniki ostatnio bolą.. i brzuch. Brzuch może być nerwowo..ale to jednak bardziej tak..kobieco chyba. Yh. Jak nie urok, to przemarsz wojsk ;]
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt sty 06, 2012 19:34 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Carmen201 pisze:Aniu trzymaj się i nie dawaj dołowi, i skorzystaj w końcu ze swojego talentu i obfoć Futra bo pikne :)

Pozdrawiamy warszawsko!:)

Hej Olu, dzięki - walczę, walczę z calych sił!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt sty 06, 2012 19:42 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

u nas jak narazie 4 futra w tym jedno tymczasowo :mrgreen:
nie moge sie zebrać,żeby napisać Szczypkowi ogłoszenia a to juz najwyższy czas..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt sty 06, 2012 19:49 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]
Niedlugo wykorzystam oferty pomocy, bo w końcu dziewczyny poczują się urażone olewaniem. Ale chyba do skorzystania z pomocy innych też trzeba czasami dorosnąć...

KaleidoStar

Post » Pt sty 06, 2012 19:52 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

KaleidoStar pisze:Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]
Niedlugo wykorzystam oferty pomocy, bo w końcu dziewczyny poczują się urażone olewaniem. Ale chyba do skorzystania z pomocy innych też trzeba czasami dorosnąć...

ja właśnie w taki stupor wpadłam..
ciągle bym tylko spała i spała..
ta pogoda mnie chyba tak wykańcza..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 06, 2012 19:54 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Ciepła pisze:
KaleidoStar pisze:Skąd ja to znam.. mnie tu jeszcze Aya i Layla molestują -daj foty, zrób ogloszenie, pomożemy, nagłośnimy. A ja w jakiś taki stupor zapadłam. Ale już mi prawie przeszło ;]

Moje największoe osiągnięcie ostatnich dwóch tygodni - wstaję o 10 a nie o 15....
Większośc osób by się za głowę złapala.. ale nie te, które wiedzą jak to jest, kiedy przed stresami się w spanie ucieka....

KaleidoStar

Post » Pt sty 06, 2012 19:59 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

KaleidoStar pisze:
Ciepła pisze:

Moje największoe osiągnięcie ostatnich dwóch tygodni - wstaję o 10 a nie o 15....
Większośc osób by się za głowę złapala.. ale nie te, które wiedzą jak to jest, kiedy przed stresami się w spanie ucieka....

ja jestem teraz na etapie sprzątania poświąteczno-sylwestrowego haha..
do 10 to i ja śpie jak mnie Cycek nie obudzi prędzej bo jest głodny haha :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 06, 2012 20:35 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Się zdublowal post
Ostatnio edytowano Pt sty 06, 2012 20:37 przez KaleidoStar, łącznie edytowano 1 raz

KaleidoStar

Post » Pt sty 06, 2012 20:37 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

ASia..znalazlam odpowiedź :]

Obrazek

KaleidoStar

Post » Pt sty 06, 2012 20:39 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

KaleidoStar pisze:ASia..znalazlam odpowiedź :]

Obrazek

to jest myśl Anka :ok: :mrgreen: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 06, 2012 21:10 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Ja śpię, Mratawoj śpi. W pracy śpię, w pociągu śpię, mam wszystko gdzieś, wczoraj ciśnienie tak niskie, że chyba bardziej się nie da, a ja w Wejherowie, gorzej, w Luzinie, przez przypadek tam zlecenie wzięłam, bo nie dosłyszałam gdzie (spałam), a potem głupio się było wycofać... Na szczęście w Wejherowie mam kolegę, więc łazimy sobie po miasteczku i cóż widzę ? Śliczny burasek wyłazi z piwnicznego okienka z myszą w pyszczku... Świat od razu stał się piękniejszy. Kaleido, chcesz ? Ja Cię zdiagnozuję !

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt sty 06, 2012 21:19 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

To prawda taki czas teraz, ja też dziś zaspałam i potem cały dzień sie zrobił jakiś "za krótki", bo ciemno jakoś, chmury nisko, zimno , pada i w ogóle.... po 17 dopiero się z pidżamy przebrałam :roll: w sumie nie wiem po co bo zaraz trzeba iść spać spowrotem :roll: .
Choć w sumie tak snując się w pidżamie zrobiłam wszystko co było zaplanowane (żeby nie zepsuć sobie humoru nie zaplanowałam zbyt wiele na dziś :mrgreen: ).

Na jutro się do weta na 10.00 umówiłam, to już sobie nie pospię do 10.30 jak dziś.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt sty 06, 2012 21:28 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

nie nie..ja z pidżamy nawet wyszłam,ale dzień i tak jakoś za krótki jest..
wstawiłam dwie pralki,odkurzyłam całe mieszkanie,umyłam podłogi,posprzątałam łazienkę,pomyłam zimowe buty i zrobiłam obiad..
na dziś wystarczy..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 06, 2012 21:39 Re: Kot Trojański dziękuje za pomoc w głosowaniu do Krakvetu :**

Mrata, Ty to już mi tak w głowie namieszałaś ;] Kilka razy dziennie kombinuję i rozmyślam jak zrealizować plany..wiesz jakie ;]

KaleidoStar

[poprzednia][następna]