Chcemy fotek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Nie mam nowych fotek Zochy, zresztą wygląda jak mokry mop, więc co tu focić... Ale jak tylko ją pańcio uczesze i ufryzuje, to zrobię sesję.
U nas masakra żwirkowa, ponieważ od zeszłego tygodnia nie mamy auta, jest u mechanika, i tak codziennie ma być, i nie ma, a tymczasem żwirek się skończył. I nie mam pomysłu co robić. Jutro musi być auto, no musi, bo mnie koty z domu wyrzucą... Mieliśmy zapasy kilku worków, z opcją że na kilka dni, a wyszło kiepsko.
Aldonka jest zaklepana, i jeśli nic się nie zmieni, zamieszka w Krakowie. Rudasek też jest raczej zaklepany do bardzo fajnego domu.
Przedwczoraj narzekałam, że nie ma adopcji, że to wszystko jest bez sensu, a wczoraj telefony i maile o maluchy, tzn. oczywiście głównie o rudaska, ale też o inne koty...
Ale niezmiernie mnie wkurza niechlujstwo ludzkie w pisaniu. Takie maile jednozdaniowe, jakby piszący nie potrafił sklecić normalnego zdania. I taka roszczeniowa postawa. Bo ta pani CHCE tego rudaska i jak ja zamierzam jej go dowieźć? No?
A ja nic.![]()
I uroczyście ogłaszam, że od dziś mam wakacje.![]()
anita5 pisze:Dagmara, wielkie dzięki!Prześliczne ciuchy! Ty to taka drobinka jesteś?
![]()
Nie wiem, kto, jak i co, ale podobno moje koty są na Naszej Klasie, to znaczy te szukające domów. Stamtąd się wziął dom Aldonki. Dziękuję w każdym razie (ja tam nie mam konta i w ogóle się nie znam na tym).
Zrobiło się słonecznie, kocięta szaleją w tunelu, a maluszeczki najmniejsze tak się opijają i obżerają, że wyglądają jak megaoplerki.
amyszka pisze:anita5 pisze:Dagmara, wielkie dzięki!Prześliczne ciuchy! Ty to taka drobinka jesteś?
![]()
Nie wiem, kto, jak i co, ale podobno moje koty są na Naszej Klasie, to znaczy te szukające domów. Stamtąd się wziął dom Aldonki. Dziękuję w każdym razie (ja tam nie mam konta i w ogóle się nie znam na tym).
Zrobiło się słonecznie, kocięta szaleją w tunelu, a maluszeczki najmniejsze tak się opijają i obżerają, że wyglądają jak megaoplerki.
![]()
![]()
Za udane wakacjei same fajowe domki dla słodziaków
![]()
![]()
![]()
![]()
No i za auteczko![]()
![]()
![]()
![]()
katebush pisze:Amelka mi moja Tosie przypomina, taka drobniutka i chudziutka.![]()
Anitko, lepiej schowaj te kryminały przed Niuniusiem, bo jak sie do nich dorwie, to wiesz na wlamach do lodowki moze sie nie skonczyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 30 gości