Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 8:05 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

To i ja się do próśb dołączę :P
Chcemy fotek :catmilk:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lip 07, 2010 13:04 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Nie mam nowych fotek Zochy, zresztą wygląda jak mokry mop, więc co tu focić... Ale jak tylko ją pańcio uczesze i ufryzuje, to zrobię sesję.

U nas masakra żwirkowa, ponieważ od zeszłego tygodnia nie mamy auta, jest u mechanika, i tak codziennie ma być, i nie ma, a tymczasem żwirek się skończył. I nie mam pomysłu co robić. Jutro musi być auto, no musi, bo mnie koty z domu wyrzucą... Mieliśmy zapasy kilku worków, z opcją że na kilka dni, a wyszło kiepsko.

Aldonka jest zaklepana, i jeśli nic się nie zmieni, zamieszka w Krakowie. Rudasek też jest raczej zaklepany do bardzo fajnego domu.

Przedwczoraj narzekałam, że nie ma adopcji, że to wszystko jest bez sensu, a wczoraj telefony i maile o maluchy, tzn. oczywiście głównie o rudaska, ale też o inne koty...

Ale niezmiernie mnie wkurza niechlujstwo ludzkie w pisaniu. Takie maile jednozdaniowe, jakby piszący nie potrafił sklecić normalnego zdania. I taka roszczeniowa postawa. Bo ta pani CHCE tego rudaska i jak ja zamierzam jej go dowieźć? No?
A ja nic. :mrgreen:

I uroczyście ogłaszam, że od dziś mam wakacje. :piwa: :spin2:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lip 07, 2010 13:47 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

anita5 pisze:Nie mam nowych fotek Zochy, zresztą wygląda jak mokry mop, więc co tu focić... Ale jak tylko ją pańcio uczesze i ufryzuje, to zrobię sesję.

U nas masakra żwirkowa, ponieważ od zeszłego tygodnia nie mamy auta, jest u mechanika, i tak codziennie ma być, i nie ma, a tymczasem żwirek się skończył. I nie mam pomysłu co robić. Jutro musi być auto, no musi, bo mnie koty z domu wyrzucą... Mieliśmy zapasy kilku worków, z opcją że na kilka dni, a wyszło kiepsko.

Aldonka jest zaklepana, i jeśli nic się nie zmieni, zamieszka w Krakowie. Rudasek też jest raczej zaklepany do bardzo fajnego domu.

Przedwczoraj narzekałam, że nie ma adopcji, że to wszystko jest bez sensu, a wczoraj telefony i maile o maluchy, tzn. oczywiście głównie o rudaska, ale też o inne koty...

Ale niezmiernie mnie wkurza niechlujstwo ludzkie w pisaniu. Takie maile jednozdaniowe, jakby piszący nie potrafił sklecić normalnego zdania. I taka roszczeniowa postawa. Bo ta pani CHCE tego rudaska i jak ja zamierzam jej go dowieźć? No?
A ja nic. :mrgreen:

I uroczyście ogłaszam, że od dziś mam wakacje. :piwa: :spin2:

to ja :ok: :ok: :ok: za mądre adopcje :wink:
a wakacji to Ci zazdraszczam :? :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lip 07, 2010 16:54 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

zapraszam takich patyczaków w rozmiarze 36 albo i 38 :twisted: na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=113914
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 07, 2010 17:13 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Dagmara, wielkie dzięki! :1luvu: Prześliczne ciuchy! Ty to taka drobinka jesteś? :D

Nie wiem, kto, jak i co, ale podobno moje koty są na Naszej Klasie, to znaczy te szukające domów. Stamtąd się wziął dom Aldonki. Dziękuję w każdym razie (ja tam nie mam konta i w ogóle się nie znam na tym).

Zrobiło się słonecznie, kocięta szaleją w tunelu, a maluszeczki najmniejsze tak się opijają i obżerają, że wyglądają jak megaoplerki. :D
Ostatnio edytowano Śro lip 07, 2010 17:16 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro lip 07, 2010 17:15 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

no ja nie wyglądam jak megaoplerek :ryk: cokolwiek to jest , bo się zgubiłam, kiełbaska taka?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lip 07, 2010 17:17 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Parówka. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro lip 07, 2010 18:34 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

anita5 pisze:Dagmara, wielkie dzięki! :1luvu: Prześliczne ciuchy! Ty to taka drobinka jesteś? :D

Nie wiem, kto, jak i co, ale podobno moje koty są na Naszej Klasie, to znaczy te szukające domów. Stamtąd się wziął dom Aldonki. Dziękuję w każdym razie (ja tam nie mam konta i w ogóle się nie znam na tym).

Zrobiło się słonecznie, kocięta szaleją w tunelu, a maluszeczki najmniejsze tak się opijają i obżerają, że wyglądają jak megaoplerki. :D

:lol: :ok:

Za udane wakacje :piwa: i same fajowe domki dla słodziaków :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

No i za auteczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw lip 08, 2010 7:00 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

amyszka pisze:
anita5 pisze:Dagmara, wielkie dzięki! :1luvu: Prześliczne ciuchy! Ty to taka drobinka jesteś? :D

:lol: :ok:

Za udane wakacje :piwa: i same fajowe domki dla słodziaków :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

No i za auteczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

to dołożę za megaoplerki :mrgreen: :ok: :ok: :ok: i resztę stadka też :ok: :ok:
Ps. nie wiedziałam, że na NK też można robić ogłoszenia 8O , dawno tam nie byłam
Może faktycznie moim też tam porobie ogłoszenia, skoro są skuteczne.
Ps2 proszę wyczesać piknie Zochnę i sfocić bo fanki czekają :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 08, 2010 7:28 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Ooooo, wakacje - ale fajnie :D

Mam nadzieję, że autko już naprawione :roll: :ok:

Pozdrowienia dla rozszalałego towarzystwa :wink: Coś chyba wisi w powietrzu, bo u nas też koty szaleją od wczoraj zupełnie niepoprawne :wink: :mrgreen:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lip 08, 2010 7:44 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Jak auto?
Naprawione?
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lip 08, 2010 10:39 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Jeśli dziś będzie, to normalnie... Nie wiem jeszcze.

Obniżyłam ceny T-shirtów na bazarku:

viewtopic.php?f=20&t=112389&p=6172679#p6172679

Może teraz się ktoś skusi?
Mam 14 tymczasów, Amelka potrzebuje dobrego jedzonka, jest mi głupio tak jęczeć, ale... Jest jak jest. :oops:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 08, 2010 11:14 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

I jeszcze kryminały na lato - bazarek na jedzonko dla Amelki:

viewtopic.php?f=20&t=113948

Obrazek Taka słodka jest Amelka...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw lip 08, 2010 12:16 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

Amelka mi moja Tosie przypomina, taka drobniutka i chudziutka. :1luvu:

Anitko, lepiej schowaj te kryminały przed Niuniusiem, bo jak sie do nich dorwie, to wiesz na wlamach do lodowki moze sie nie skonczyc :ryk:
ObrazekObrazek

katebush

Od: Nie cze 17, 2007 17:25

Post » Czw lip 08, 2010 12:41 Re: Moja gromadka - 5 lat z Benią! :))

katebush pisze:Amelka mi moja Tosie przypomina, taka drobniutka i chudziutka. :1luvu:

Anitko, lepiej schowaj te kryminały przed Niuniusiem, bo jak sie do nich dorwie, to wiesz na wlamach do lodowki moze sie nie skonczyc :ryk:

właśnie dlatego Anitka chce je sprzedać, będą dwa pożytki w jednym :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]