wiga138 pisze:Akima pisze:Pan który miał dzisiaj wziąć Coco oświadczył, że znalazł sobie zajebistego rudzielca i już Coco nie chceSzkoda słów. Coco widać była zbyt zwykła bo bura.
O wczoraj pomieszkuje u nas BIP - 12 letnia sunia po zabiegu usuwania macicy itd... Piratek do niej wystartował i gdyby nie drzwi to nie wiem czy by nie zaatakował. Pomrukiwał i syczał pod drzwiami. Ogólnie niezadowolony, ze w kuchni mieszka piesek. Nie wiem co z nim jest, ale kopuluje z wszystkim co się da![]()
Jutro aukcja na AFN w Galerii, biorę Gucciego. Poogląda sobie rybki i króliczki i zakwestuje za Fundację.
No to coco miał/a szczęście, ze do niego nie trafiła ! Pogadam też o adopcji z Gosiarą z miau do której jadę 12go z psiaczkami. Super dziewczyna i bardzo aktywna.
Napisz mi jeszcze raz co Piratek lubi do jedzenia i pozostałe Twoje kocie towarzystwo !
Czyzby chodzilo o Gosiare z fundacji Szara Przystan z Zabrza?
Jesli tak, to faktycznie bardzo fajna dziewczyna, sympatyczna i naprawde duzo dziala dla zwierzakow. Mialam mozliwosc osobiscie ja poznac podczas odwiedzin Fredzi, Sfinksi ktora jest pod opieka fundacji w Zabrzu.
To pozdrow ja ode mnie jesli to ta sama Gosiara

Wreszcie dostanie też mokra karmę bo odkąd w arwecie jest to cały czas suchy royal albo hilton. ona ma ogromny apetyt. cieszę się, że jesteście w komplecie