Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2022 14:51 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Ciociu Kochana
:(
Kubuś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 21, 2022 15:36 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Dziękuję Kubusiu, Madrugada, Nul, Mir.ka, Marzenia11, gisha :placz: :placz: :placz:
Dziękuję Jolu kochana, esemesowo
Nie spodziewałam sie za tak nagle....w piatek ii sobote Zuzia czula sie lepiej, byla poprawa do stała mirtor w zelu i naprawde ładnie jadła, w niedzielę pogorszenie apetytu caly dzien nicnie zjadla tylko jedzenie ze strzyklawki, siadała nad miska z woda i siedziala dopajalam ja ze strzykawki, nie chciała. Ja myślę ze oprocz tego ze chciala pic to nie pila bo ja brzuszek bolal nawet po plynie, tak ja myśle. cala noc nie spala, chodzila siadala, chodzila siadala, nie sadzilam ze jest az tak zle, mialam dzis jechac na wazna dla mnie osobiscie konferencje, wzielam na to urlop rano odwolalam swoj udzial, nad ranem zobaczylam że jest taka slaba ze plączą sie jej lapki, okolo 8 rano zaczela ciezej oddychac, wetka napisala ze mimo ze ma pacjenta umowionego to przyjmie nad od razu i na 9.45 mialysmy jechac, Zunia zaczela jakby odruchjn wymiotnyu miec, jak ja wkladalam do transporterka to juz taka bezwladna byla, umarla w drodze do wetki, w swoim transporterku. jak dojechalam zajrzalam a biedactwo nie oddychalo. Wetka byla w szoku, nie spodziewala sie smierci, pytala czy chce sekcje - nie chcialam bo to Zuni nic nie da. Wetka przpuszcza ze to musial byc rak. Ja tez tak przypuszczam bo przez caly rok jak chidzilysmydo tej wetki to leki na IBD pieknie dzialaly, i steryd dzialal, i zastrzyki prevomax stabilizowaly kupke. Pod koniec pazdziernika zaczelo sie - odmowa jedzenia i chidniecie. Wetka sadzi ze to chloniak Zunie zabil. Moja siostra - lekarz mowi ze takii piorunujayc postp choroby w ciagu ostatniej doby to mogla byc sepsa. Nie wiem. Bardzo szybko pogarszala sie , szczegolnie ostetnie 6 godzin zycia pogorszenie szlo piorunujaco szybko i w niczym nie przypoimonało IBD. przypomoinalo (mi) raczej własnie nowotwor i takie nowotworowe wyniszczenie - bo teraz zaden z lekow ktore Zuni pomagały w ciągu ostatniego roku - żaden teraz nie dal naprawdę trwalej poprawy: teraz miala i dwa rodzaje antybiotykow, i zwikrzony steryd, i ornipural. Mozna bylo jechac na TK z kontrastem do Gdanska ale narkoza, starego kota, i tak TK mogloby nie dac odpowiedzi, zeby miec odpowiedz trzeba byloby zrobic wycinek jelit a wiadomo jelita chore nie goja sie szybko - to byłoby znecanie sie nad Zuzia wiec do tego nie doszlo. Wetka naprawde sie staarala, byla dyspozycyjna, moze gdzies popelnila blad, Zunia nie dala rady :cry: :cry: :cry: :cry:

Nie wyobrazam sobie zycia bez niej. Nie dociera to do mnie wciaż. Nie, no to niemożłiwe. Nie dam rady. Puste mieszkanie i wszystko tu Zuni. N-i-e dam rady tak żyć.
To dzięki Niej jestem na tym formum. To dzieki Niej zaczelam sie opiekowac bezdomnymi kotami. byla ze mna kiedy pisalam doktorat. byla ze mna kiedy umarła Mama.
Miejsce dla Zuni gotowe :cry: , blisko Marcysi, która umarła w marcu :cry: Niech malutka jeszcze noc spędzi w swoim domku :placz: :placz: :placz: jutro rano spocznie bezpiecznie :placz: :placz: :placz:

Zazulko, moje kochane słoneczko, przepraszam za wszystkie zle słowa wypowiedziane w rozpaczy.
Śpij kochanie, słodko, spokojnie, śpij, ja zawsze będę Cię kochać, jesteś częścią mojego życia, moja Mniejsza Kochana Siostrzyczko, moje Słoneczko najmilsze. Mamusiu [*], Tatusiu [*] wyjdźcie Zazulce na przeciwko, przygarnijcie Ją, ukochajcie ode mnie, i proszę opiekujcie się Nią, to największy skarb jaki mam
:cry: :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2022 16:00 przez Anna2016, łącznie edytowano 4 razy

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon lis 21, 2022 15:39 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 21, 2022 16:07 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Aniu........ :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
przytulam...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 21, 2022 16:22 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Nie mogę powstrzymać :placz: :placz: :placz: :placz:

Aniu, mocno przytulam.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Pon lis 21, 2022 16:24 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Tak bardzo Cię rozumiem Aniu, przytulam...
Też mam kicię z podejrzeniem chłoniaka:(

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Pon lis 21, 2022 16:27 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Dziękuję Bogu ze jesteście...
Tak strasznie mi źle

Anna2016

Post » Pon lis 21, 2022 16:31 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Anna2016 pisze:Dziękuję Bogu ze jesteście...
Tak strasznie mi źle

:201428
Przecież zwierzaki to członkowie rodziny.
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon lis 21, 2022 16:36 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Anna2016 pisze:Dziękuję Bogu ze jesteście...
Tak strasznie mi źle

Aniu jestem, przez moment bylam.sama w oracy to plakalam jak bóbr...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 21, 2022 16:53 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Aniu, ogromnie, ogromnie mi przykro, biedna Zunia, biedna Ty :cry: :cry: :cry:
Przytulamy mocno :(
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Pon lis 21, 2022 16:56 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Zunieczko[*]
Aniu tu słowa są zbędne. Mocno przytulam i płacze z Tobą :placz: :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon lis 21, 2022 17:16 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Czytam, Wasze słowa są mi tak bardzo potrzebne, wracam do komputera i czytam.

Zazulka śpi, świeczka biała się dla Niej świeci

Anna2016

Post » Pon lis 21, 2022 18:05 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Kolejny kot z Forum odszedł. Zuniu, kochamy Cie i zawsze będziesz w naszych sercach. Aniu, myślę o Tobie ciepło. Wiem, co czujesz. Każdy z nas ma utraty wpisane w życie, tylko to tak boli, że żyć ciężko.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon lis 21, 2022 18:09 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Bardzo współczuję.
Zuniu [*]

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pon lis 21, 2022 18:16 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka.

Mogę tylko przytulić :201428

Dla Zuni (*)
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]