Jolu-dzieki komu nie pamietam,ale pamietam,że zrobiłam to dla Płaczusia Mileny-ten wątek na NK spowodował,że tu zaczęłam wchodzić jeszcze bez logowania.Najpierw była pomoc kotom A.Rylskiej ,potem zaczęła się batalia o życie Płaczusia -niedługo-17-go minie rok jak odszedł-nigdy Go nie zapomnę!!!
Co Ty tu robisz Inga?-to samo co my,tylko dłużej
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ja to zalogowałam się 25 listopada 2007 roku i od razu przejęłam się Rastamankiem. Nie dane nam było być razem. [*]
Inga go pamięta, a ja nigdy go nie zapomnę. Łez wylałam za nim morze.
Ja pewnie nigdy bym nie trafiła na forum, gdyby Misia nie zaginęła
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Gretka-kot honorowy!!!!!!słodka sunia-uwielbiam kotolubne psiaki!
No Tusia-wiadomo-persiczka,a Maja chyba tez ma włos przedłużony???
Piękną masz gromadkę Jolu!
Ale mi i tak najbardziej podoba się Zuzanka!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Radzi sobie biedaczek-bo musi -
Najważniejsze,że łapka może się spokojnie goić,bo Ptysieniek jej nie rozlizuje.
Od 18-go mnie nie będzie- -jak ja wytrzymam bez Was???????
Wreszcie na pare dni wyjadę-mam nadzieję,że do tego czasu łapka sie na tyle wygoi,że będę mogła jechac do mojego ukochanego Mikoszewa!