Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Śro paź 14, 2009 20:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Co Gumka to Gumka :mrgreen:

Ja z kolei Półgłówka ukochałam niemożebnie, wbrew wszystkiemu (rozumowi znaczy się) :oops: Przecież nie miał prawa tu zostać, wypierdek mamuta durnowaty jeden...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw paź 15, 2009 6:37 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw paź 15, 2009 19:34 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Cześć...
Zajrzałam tylko, żeby się przywitać...
D. i b. znów się nade mną znęcają :( Mam jakiś kołek w sercu, a do tego prawie non-stop obrzydliwe mdłości :( :( :(
Dlaczego to wszystko razem tak cholernie boli :( ?

A cały przyszły tydzień szkolenie i potem egzamin, którego wynik zdecyduje o mojej przyszłości pracowej... Nie wyobrażam sobie, ni cholery mi się nie widzi, jak w takim stanie mam cokolwiek notować, rozumieć, a potem jeszcze usiłować powtarzać :roll: :(
Kiedyś byłam inteligentna, bystra, zdolna, ambitna... Dlaczego ta p*******na choroba wszystko mi zabrała :( ...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 20:11 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

No to na osłodę...

TAKIE coś właśnie leży mi na piersiach 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw paź 15, 2009 20:17 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

A ja go już widziałam w jego wątku 8)

Mogłyby moje wszystkie być takich gabarytów i w ogóle nie rosnąć :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 20:21 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze:A ja go już widziałam w jego wątku 8)

Mogłyby moje wszystkie być takich gabarytów i w ogóle nie rosnąć :twisted:

popieram :ok: choć chyba wieczne psychiczne dziecko by mnie wykończyło nieprawdaż :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw paź 15, 2009 20:33 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wieczne psychiczne dziecko niestety jedno już mam na stanie (chociaż szersze niż wyższe i waży 5,5 kg :roll: ) :twisted: ...

PS. Aniko, wątek o obsranej kurtce zdołał nieco mnie rozweselić :mrgreen:

PS 2. Maciek przechodzi sam siebie w swojej namolności. Właśnie barankuje mi oba cycki od spodu :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 21:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Tak mi tu WSZYSTKO dookoła mruczy, że trochę żal iść spać... Ale idę :(
Dobranoc...

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 21:43 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Wielbłądzio pisze: PS 2. Maciek przechodzi sam siebie w swojej namolności. Właśnie barankuje mi oba cycki od spodu :roll:

:ok:
Chyba do Ciebie wpadnę w weekend :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw paź 15, 2009 21:51 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze: PS 2. Maciek przechodzi sam siebie w swojej namolności. Właśnie barankuje mi oba cycki od spodu :roll:

:ok:
Chyba do Ciebie wpadnę w weekend :mrgreen: .

Do mnie... czy do Macieja :roll: :twisted: ?
No mam nadzieję, że wreszcie diabli Cię tu doprowadzą :mrgreen:

Niektóre Maćki już tak mają: królestwo za byle cycki i całą resztę :twisted:

PS. Znów zaczął :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 21:57 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Hmm... :roll: Mój Maciek nie wykazuje zainteresowania tą częścią ciała. Czyżby skutek kastracji w młodym wieku? :twisted:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw paź 15, 2009 22:04 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Mój też miał góra 9-10 miesięcy, jak go w kilka dni po wykastrowaniu jakiś sq*****n do śmietnika wrzucił... Ale napisałam 'niektóre Maćki', a to oznacza, że Twój prawdopodobnie zalicza się do podzbioru Maćków mądrzejszych (tj. takich, których byle cycki nie pozbawiają w jednej chwili resztek rozumu :roll: ) :wink:

Zlazł z moich kolan, ale nadal ekstatycznie mruczy.

Wielbłądzio

Post » Czw paź 15, 2009 22:10 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Hmm, rzeczywiście, w TEJ materii można go do podzbioru mądrzejszych zaliczyć - co nie znaczy, że kocisko wykazuje się jakimś wysoko rozwiniętym intelektem w ogóle. Skakanie z czterech łap w górę z obłedem w oczach przy jakimś lekkim stuknięciu raczej na to nie wskazuje, podobnie jak wylizywanie kropel z wanny, podczas gdy obok stoi miska ze świeżą wodą :roll:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw paź 15, 2009 22:24 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

skaskaNH pisze:Hmm, rzeczywiście, w TEJ materii można go do podzbioru mądrzejszych zaliczyć - co nie znaczy, że kocisko wykazuje się jakimś wysoko rozwiniętym intelektem w ogóle. Skakanie z czterech łap w górę z obłedem w oczach przy jakimś lekkim stuknięciu raczej na to nie wskazuje, podobnie jak wylizywanie kropel z wanny, podczas gdy obok stoi miska ze świeżą wodą :roll:

Bono gattarki chyba też tak miewa :roll:

Kropelki z wanny są niczym wobec świeżej i aromatycznej wody prosto z klozetu (czasami doprawionej kostkami zapachowymi Domestos :roll: ). Już poidełko i miskę specjalnie debilom postawiłam też w łazience :twisted: :twisted: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt paź 16, 2009 6:42 Re: Najdroższe Dranie Świata i ja. Klub Gumkożerców;) s.34

Hej Wielbłądku! Koteczki sobie pospały na Tobie aby wygodnie? :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]