Moderator: Estraven
annette88 pisze:B. pojechał do domu.. to ja sie pytam: kto mi obiad bedzie robił ?![]()
nie mówiąc o tym, że pszyszłam do domu od dziecków, zjadłam kanapkę, pogadałam z babcia, poczytałam 8 str ksiązki i zasnełam.. wyruszyłam se po tigera, bo nie dam rady, a noc przede mnąi zniosłam do domu niedobrego kapusniaka, łeee
kristinbb pisze:Odchudzasz się ?![]()
Dzieńdoberek...![]()
MaryLux pisze:Gdzie Melusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, miiiaaauuuu?
Inka
annette88 pisze:MaryLux pisze:Gdzie Melusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, miiiaaauuuu?
Inka
darła się w cholerę.. ma tak zawsze, jak ją kupka ciśnie.. chyba właśnie zrobiła
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Gdzie Melusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, miiiaaauuuu?
Inka
darła się w cholerę.. ma tak zawsze, jak ją kupka ciśnie.. chyba właśnie zrobiła
A gdzie jest teraaaaaaz?
InkaMarudzinka
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Gdzie Melusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, miiiaaauuuu?
Inka
A gdzie jest teraaaaaaz?
InkaMarudzinka
Lata ze zużytym, papierowym pilnikiem
Nelly pisze:Papierowe pilniki to słabość Maurycego![]()
Muszę ich bardzo pilnować. Nic nie kradnie, ale jak widzi dwie rzeczy: taki pilniczek i patyczek drewniany do skórek to nie może się powstrzymać![]()
annette88 pisze:kristinbb pisze:Odchudzasz się ?![]()
Dzieńdoberek...![]()
nie odchudzam, ale będę musiała.. bo ja ciągle jem przy tej książce, czuję się na 3 kilo więcejno cóż.. popraktykuje w starostwie to schudnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, stara panna i 16 gości