3-łapek Kacperek - gwiazda kalendarza 2010 :):) Już jest!;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 20, 2009 20:29

La.heureuse.chatte pisze:Naprawdę? Nie wiedziałam, że jest teraz jakiś trzyłapek w schronie, dobrze, że znalazł dom :) Wiadomo, co mu się stało?

Ja sobie kiedyś wezmę jeszcze jednego trzyłapka, żeby Kacper miał towarzystwo. A na razie moj Kacperek podbija serca wszystkich w mojej rodzinie :D Zyskał nieoficjalną ksywę Kangur :wink: Poprzednia nieoficjalna ksywa, Trójnóg :lol:, nadal funkcjonuje :wink:

koniecznie :lol: :lol: :lol:
My tak wląsnie szukalismy bardzo długo towarzystwa dla naszego Maniusia, koniecznie włąsnie takiego samego bezłapka :wink:
Ponad dwa lata temu nie bylo tylu bezlapkow, naprawde trudno było znależć :( . Ale ostatecznie znależlismy :lol: i to do razu dwojkę :lol: .Właściwie była jeszcze jedna bezłapka ,ale przegrała z białaczka :(
Gdybym tylko miała wiecej miejsca to byloby jeszcze kilka bezłapków :lol:
No i kasy :(

A wlasciwie witaj śliczny Kacperku :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob cze 20, 2009 22:25

Kacper to ma klawe życie :)

A tamten trójłapek poszedł do domu forumowego, w którym jest już jedna kulawa koleżanka ze schronu wzięta przed rokiem :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie cze 21, 2009 11:10

trawa11 pisze:
La.heureuse.chatte pisze:Naprawdę? Nie wiedziałam, że jest teraz jakiś trzyłapek w schronie, dobrze, że znalazł dom :) Wiadomo, co mu się stało?

Ja sobie kiedyś wezmę jeszcze jednego trzyłapka, żeby Kacper miał towarzystwo. A na razie moj Kacperek podbija serca wszystkich w mojej rodzinie :D Zyskał nieoficjalną ksywę Kangur :wink: Poprzednia nieoficjalna ksywa, Trójnóg :lol:, nadal funkcjonuje :wink:

koniecznie :lol: :lol: :lol:
My tak wląsnie szukalismy bardzo długo towarzystwa dla naszego Maniusia, koniecznie włąsnie takiego samego bezłapka :wink:
Ponad dwa lata temu nie bylo tylu bezlapkow, naprawde trudno było znależć :( . Ale ostatecznie znależlismy :lol: i to do razu dwojkę :lol: .Właściwie była jeszcze jedna bezłapka ,ale przegrała z białaczka :(
Gdybym tylko miała wiecej miejsca to byloby jeszcze kilka bezłapków :lol:
No i kasy :(

A wlasciwie witaj śliczny Kacperku :lol: :lol: :lol:

Trawa, ale byłaś dzielna w poszukiwaniu bezłapków :lol: Ja jeszcze dłuuugo nie wezmę drugiego kota. Teraz to obawiam się nawet wziąć tymczasa, bo już wiadomo, jak one u mnie kończą :lol:

Witaj, ciociu Trawko! :D :D
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Nie cze 21, 2009 11:12

Kicia_ pisze:Kacper to ma klawe życie :)

A tamten trójłapek poszedł do domu forumowego, w którym jest już jedna kulawa koleżanka ze schronu wzięta przed rokiem :)

Daj spokój, Kacper jest rozpuszczony jak dziadowski bicz - nikt go nie wychowuje, czy co? :wink: Ja nie wiem... :roll:

Dobrze, że tamten trójłapek znalazł dobry dom, 3łapkom się należy wszystko, co najlepsze 8)
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie cze 21, 2009 11:17

La.heureuse.chatte pisze:

Daj spokój, Kacper jest rozpuszczony jak dziadowski bicz - nikt go nie wychowuje, czy co? :wink: Ja nie wiem... :roll:

Dobrze, że tamten trójłapek znalazł dobry dom, 3łapkom się należy wszystko, co najlepsze 8)

Nie martw sie :wink:
Kacper jeszcze Ciebie wychowa :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie cze 21, 2009 11:22

trawa11 pisze:
La.heureuse.chatte pisze:

Nie martw sie :wink:
Kacper jeszcze Ciebie wychowa :lol: :lol: :lol:

Własnie jednak się tym martwię :wink: I nie wiem, czy to jeszcze wychowywanie, czy już tresura :wink:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pon cze 22, 2009 19:50

Kacperek na pewno da radę Ciebie wychować :lol:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto cze 23, 2009 20:54

Mruczeńka1981 pisze:Kacperek na pewno da radę Ciebie wychować :lol:

Uff, uspokoiłaś mnie :wink:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pt sie 21, 2009 10:45

a co u Kacperka??
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Wto sie 25, 2009 7:24

Mruczeńka1981 pisze:a co u Kacperka??

no właśnie? 8)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 26, 2009 8:34

Ale dawno tu nie zaglądałam. Widzę jednak, że u Kacperka wszystko w porządeczku. A to, że rozpuszczony, to przecież prawidłowo :D

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Nie wrz 06, 2009 12:08 Re:

Dama Ya pisze:Ale dawno tu nie zaglądałam. Widzę jednak, że u Kacperka wszystko w porządeczku. A to, że rozpuszczony, to przecież prawidłowo :D

To witam ponownie :D
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie wrz 06, 2009 12:17 Re: Wątek 3-łapka Kacperka, dzielnego kangurka :)

U Kacperka wszystko dobrze :) Nie mogłam wcześniej odpisać, bo chwilowo nie mamy dostępu do netu, ja i Kacper.

Jakiś czas temu Kacpercio miał nawrót suku, ale już jest dobrze, oraz świerzba w uszach, ale również już jest dobrze. Poza tym znowu zaczął się drapać, jak kiedyś, i mój świdnicki wet mnie oświecił, że świąd wcześniej zanikł dlatego, że kot dostał u Kanzawy dwa razy steryd długo działający, a nie dlatego, że stał się cud i sam się wyleczył :wink: Ale już nie ma takich dużych łysych placków jak kiedyś, przynajmniej na razie.

Poza tym nic nowego, kupiłam mu śliczną czerwoną obróżkę, bawi się fasolkami i żołędziami i jest bardzo miły, jak to on :D Tylko że już nie śpi ze mną w łózku i trochę mi smutno z tego powodu :roll:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Nie wrz 06, 2009 12:56 Re: Wątek 3-łapka Kacperka, dzielnego kangurka :)

A kiedy wracacie do Wrocka?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie wrz 06, 2009 13:08 Re: Wątek 3-łapka Kacperka, dzielnego kangurka :)

Chciałabym na początku października, ale jeszcze n ie wiadomo.
Obrazek

La.heureuse.chatte

[poprzednia][następna]