nefri pisze:jak to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megi![]()
![]()
to prawda
![]()
![]()
![]()
Oj, nefri, toż to dywersją na kilometr pachnie.
Nie damy sie tak łatwo, czuj duch

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nefri pisze:jak to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megi![]()
![]()
to prawda
![]()
![]()
![]()
nefri pisze:Anusia pisze:Sigrid pisze:Wszystkie razem wzięte- RĘCE PRECZ OD MOJEGO KOTUNIA
Przepraszam bardzo KOBIETOod MOJEGO!!!
![]()
Melania (lekko poirytowana)
niowidze, ze Melania walczy o Kita
![]()
Melusiu.. przepraszam za spiskowanie. widze, ze twoja milosc jest jednak trwala i szczera
Oberhexe pisze:Sigrid pisze:Nefri, lepiej pogadaj z Megi, żeby ci udostępniła zrobione przez siebie zdjęcia Lexika. Ma ich cały aparat, tylko nie chce ci ich pokazać
To potwarz jestGdybym miała, bym NATENTYCHMIAST wysłała je Nefri. Ale nie mam, bo ostatnio nie wzięłam aparatu
Oberhexe pisze:nefri pisze:jak to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Megi![]()
![]()
to prawda
![]()
![]()
![]()
Oj, nefri, toż to dywersją na kilometr pachnie.
Nie damy sie tak łatwo, czuj duch
Anusia pisze:nefri pisze:Anusia pisze:Sigrid pisze:Wszystkie razem wzięte- RĘCE PRECZ OD MOJEGO KOTUNIA
![]()
![]()
Melusiu.. przepraszam za spiskowanie. widze, ze twoja milosc jest jednak trwala i szczera
Te ludzkie kobietyNajprostszych rzeczy nie sa w stanie pojac... Dobrze ze jestem kotkiem
Oberhexe pisze:To potwarz jestGdybym miała, bym NATENTYCHMIAST wysłała je Nefri. Ale nie mam, bo ostatnio nie wzięłam aparatu
nefri pisze:Anusia pisze:nefri pisze:Anusia pisze:Sigrid pisze:Wszystkie razem wzięte- RĘCE PRECZ OD MOJEGO KOTUNIA
![]()
![]()
Te ludzkie kobietyNajprostszych rzeczy nie sa w stanie pojac... Dobrze ze jestem kotkiem
ja tylko staje w obronie Kita. widze, ze sie smuci, ze godzinami siedzi na balkonie i wypatruje swojej ukochanej Melani, ze w akcie rozpaczy medale sobie przypina, zeby wygladaj bardziej dostojnie... a ta nic. cisza. musialam zareagowac
Sigrid pisze:Oberhexe pisze:To potwarz jestGdybym miała, bym NATENTYCHMIAST wysłała je Nefri. Ale nie mam, bo ostatnio nie wzięłam aparatu
Nefri, widzisz? Ma jakieś starsze zdjęcia LexaNie daj się zbyć gładkimi słówkami!
nefri pisze:Sigrid pisze:Oberhexe pisze:To potwarz jestGdybym miała, bym NATENTYCHMIAST wysłała je Nefri. Ale nie mam, bo ostatnio nie wzięłam aparatu
Nefri, widzisz? Ma jakieś starsze zdjęcia LexaNie daj się zbyć gładkimi słówkami!
Jesli Megi ma starsze zjdecia Lexika, to ma tez jednej koteczkihehehe
Anusia pisze:nefri pisze:Anusia pisze:nefri pisze:Anusia pisze:Sigrid pisze:Wszystkie razem wzięte- RĘCE PRECZ OD MOJEGO KOTUNIA
![]()
![]()
ja tylko staje w obronie Kita. widze, ze sie smuci, ze godzinami siedzi na balkonie i wypatruje swojej ukochanej Melani, ze w akcie rozpaczy medale sobie przypina, zeby wygladaj bardziej dostojnie... a ta nic. cisza. musialam zareagowac
medale
Sigrid pisze:nefri pisze:Sigrid pisze:Oberhexe pisze:To potwarz jestGdybym miała, bym NATENTYCHMIAST wysłała je Nefri. Ale nie mam, bo ostatnio nie wzięłam aparatu
Jesli Megi ma starsze zjdecia Lexika, to ma tez jednej koteczkihehehe
Ale tych akurat może lepiej, żebym nie oglądałaNEFRI-OKRUTNICA
Oberhexe pisze:Sigrid, jeszcze trochę, a nie bedzie miziania niedźwiadków![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 976 gości