kalair pisze:Jesz już?
Ja zjadłam właśnie pikantną sałatkę śledziową...
Zżarłam.
Moderator: Estraven
kalair pisze:Jesz już?
Ja zjadłam właśnie pikantną sałatkę śledziową...

Tyzma pisze:I dobrze - wcale nei brzmiało smacznie bardzokinga niech je bo musi ale ja tam wole placki ziemniaczane z serem

Tyzma pisze:I dobrze - wcale nei brzmiało smacznie bardzokinga niech je bo musi ale ja tam wole placki ziemniaczane z serem
dora750 pisze:Ta powinna być całodobowa:
Chrzanowska-Czaja Iwona Klinika Weterynaryjna
Kontakt
Brzesko, ul. Mickiewicza 33, tel. 014 6630820
Co do placków z serem, to Czesi takie robią coś. Bramborky. Placki ziemniaczane posypane startym serem, zapieczone i z odrobiną kapusty kiszonej. Mniam

Tyzma pisze:Nie normalne jak placki ziemniaczane tylko ser żółty dodaje, ale bez sera równie dobre, nawalę heinza i gotowe

kinga w. pisze:Tyzma pisze:Nie normalne jak placki ziemniaczane tylko ser żółty dodaje, ale bez sera równie dobre, nawalę heinza i gotowe
Aha! Nie przerabiałam w ten sposób. Lubiłam placki z gulaszem, po zbójnicku, ew. z kefirem. Raczej już ich nie domaszczałam majonezem czy żółtym serem, ale ten ser zabrzmiał ciekawie w kontekście placków. Cóż... Nie sprawdzę...
kinga w. pisze:Tyzma pisze:Nie normalne jak placki ziemniaczane tylko ser żółty dodaje, ale bez sera równie dobre, nawalę heinza i gotowe
Aha! Nie przerabiałam w ten sposób. Lubiłam placki z gulaszem, po zbójnicku, ew. z kefirem. Raczej już ich nie domaszczałam majonezem czy żółtym serem, ale ten ser zabrzmiał ciekawie w kontekście placków. Cóż... Nie sprawdzę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Sylwia_mewka i 43 gości