Beeju, Guree i Natalia.... i Kacperek..? zmiany...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 05, 2010 20:57 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

AYO pisze:Nooo - to nie jest kocięce ugniatanie :mrgreen:

zdecydowanie :twisted:

ale taki masażyk co noc... :mrgreen:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pt lut 05, 2010 21:28 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

A tak między nami - co na to TŻ :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 05, 2010 21:48 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Pewnie patrzy koso :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lut 06, 2010 0:44 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

witanko co u was słychać???
tyle czasu się nie widzieliśmy :)

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Sob lut 06, 2010 11:03 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Cześć Kochani! :)
Filmik :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lut 06, 2010 14:08 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

AYO pisze:A tak między nami - co na to TŻ :mrgreen:

Guree jest pieszczoch - TŻ-ta przekupił wchodzeniem na kolana, ugniataniem nóg, mruczeniem i robieniem słodkich min do tego :twisted:

To zdjęcie na nogach TŻ-ta: :mrgreen:
Obrazek

charm

Post » Sob lut 06, 2010 14:19 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

bazylica pisze:witanko co u was słychać???
tyle czasu się nie widzieliśmy :)

U kociastych bez większych zmian (nieco fotek jest na ostatnich powiedzmy 10 stronach - na 26 synchroniczne :P), a u mnie "niewielkie" - jestem bezrobotna, szukam pracy ;-)
Jak połowa forum jestem na antybiotykach i się leczę, a chłopaki dotrzymują mi w łóżku towarzystwa ;)

Obrazek

Obrazek

charm

Post » Sob lut 06, 2010 14:19 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

charm pisze:po pierwsze Guree nie ugniata idąc, itp - najczęściej ugniata mnie (to coś pod kocem to dziwnie ułożone moje nogi...) ;)
a po drugie - on ma taką zaciętą minę gdy ugniata, z takim zacięciem to robi... :lol:

Dokładnie jak mój Rysiek. Ugniata tylko mnie, najchętniej po gołym brzuchu (pazurki!!! :strach:)
I ta zacięta mina, to skupienie... :lol: Zresztą mój Rysiek mógłby być bratem Twoich bliźniaków - jest taki sam :wink:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob lut 06, 2010 14:22 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

ewaw pisze:
charm pisze:po pierwsze Guree nie ugniata idąc, itp - najczęściej ugniata mnie (to coś pod kocem to dziwnie ułożone moje nogi...) ;)
a po drugie - on ma taką zaciętą minę gdy ugniata, z takim zacięciem to robi... :lol:

Dokładnie jak mój Rysiek. Ugniata tylko mnie, najchętniej po gołym brzuchu (pazurki!!! :strach:)
I ta zacięta mina, to skupienie... :lol: Zresztą mój Rysiek mógłby być bratem Twoich bliźniaków - jest taki sam :wink:

Na zdjęciach podobny ;-)
(w sumie jak większość burasków :lol: )
a pazurki regularnie obcinać - zmniejsza efekty akupunktury ;-)

charm

Post » Sob lut 06, 2010 14:24 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Taaa... pazurki obcinać... Ryśkowi... Chciałabym.
Ale tego w 3 osoby nie idzie zrobić, a co dopiero w pojedynkę!
Rysiek histerii dostaje :roll:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
Obrazek

ewaw

Post » Sob lut 06, 2010 14:26 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

ewaw pisze:Taaa... pazurki obcinać... Ryśkowi... Chciałabym.
Ale tego w 3 osoby nie idzie zrobić, a co dopiero w pojedynkę!
Rysiek histerii dostaje :roll:

to chyba jednak nie są rodzeństwem :lol:
obu burym obcinam sama - tylko Natalia w 2 osoby (za pierwszym razem z 3...)
Przy odpowiedniej ilości głaskania pozwalają sobie zrobić wszystko (Guree'emu sama smarowałam dziąsła....)

tak wyglądało smarowanie dziąsełek:
Obrazek

Obrazek

(to oczywiście miniaturki)

charm

Post » Sob lut 06, 2010 14:36 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Ło matko, aniołek :1luvu:
Rysiek nic nie da sobie zrobić, niestety...
Pazurki czasem udawało mi się obciąć mu podstępem, jak spał,
ale szybko skumał ten fortel i teraz już sobie tak nie daje, od razu się
budzi i ucieka...
Obrazek

ewaw

Post » Sob lut 06, 2010 14:55 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Guree w ogóle jest dziwnym kotem - to jedyny kot, który na prawdę pokazuje, że mi ufa... :oops:

Jeśli coś się dzieje, to on po prostu wbija we mnie pazurki, łapie się mnie jak małe dziecko... a w sumie tyle bólu miał... trzymam go na rękach podczas wszelakich zastrzyków, smarowałam dziąsła, trzymałam w czasie zdjęcia rtg, szwy miał wyciągane (i inne opatrunki robione) u mnie na kolanach... do tego masaż nóżki, itp...
(w sumie po operacji nogi spał u mnie na kolanach - 3 doby spędziłam z kotem na podłodze - najpierw na siedząco, potem, jak już czuł się lepiej karimata... bo jak położyłam się na łózku, to kot nie umiejący chodzić chciał wejść do mnie... więc żeby on nie wchodził to ja zeszłam... i spaliśmy razem...)
a gdy coś się dzieje to tak bardzo się we mnie wtula...

charm

Post » Sob lut 06, 2010 18:38 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Zrobiłam parę fotek - tym razem nic specjalnego, żadnych syngronów, itp, ale jakieś fotki moich maleństw musiałam wrzucić ;-)

i tym razem przewaga fotek Guree'ego :oops:

ale na początek Natalia:
Obrazek
śpiąca kuleczka:
Obrazek

Beeju - kot kartonowy :D
(kartonik: 18cmx28cm)
Obrazek

Co do pytań na temt ew zazdrości TŻ-ta - tak się zachowuje przy TŻ-cie Guree....
Obrazek

Gdy siedzę przy biurku:
Obrazek
Obrazek

to również przy biurku (to w rogu to myszka...) - przyszło toto, przytuliło się, złapało za ...... i jak tu nie przytulić?
Obrazek

(miniaturki -> klick ;-) )

charm

Post » Sob lut 06, 2010 18:41 Re: Bliźniaki i Natalia: czas zmian od s.29; kubek i fotki s.31

Przyszłam, zobaczyłam zdjęcie charm i padłam. Zanim dojdę do siebie minie trochę czasu. A potem pewnie pogrążę się w otchłani rozpaczy. Nie ma sprawiedliwosci na tym świecie, oj nie ma Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]