Hannah12 pisze:Inuś nie płakusiaj, przyjeżdżaj do nas u nas dużo parapetów i laptopów. Haker &Pysia
Lecem

Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Inuś nie płakusiaj, przyjeżdżaj do nas u nas dużo parapetów i laptopów. Haker &Pysia
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Inuś nie płakusiaj, przyjeżdżaj do nas u nas dużo parapetów i laptopów. Haker &Pysia
Lecem
Inka
Hannah12 pisze:moś pisze:kothka pisze:moś pisze:Ale piekny zakwiecony parapet- smaczne te kwiatki? - plaskate
Nie kichac proszeleczyc sie
Niesmaczne![]()
A na dodatek Duża nie pozwala mi ich jeść, ale ona dziwna jestJa i tak próbuję
![]()
A teraz wreszcie moge siedzieć na parapecie i nikt nie marudzi, że rysuję takie cudo
Jak mam się leczyć, Duża w ogóle o mnie nie dba![]()
Nawet nie pozwoliła mi się powygrzewać na laptoku
Romek
O biedny Roman- nam tez nie wolno sie wygrzewac na telewizorku mimo ze tez plskaty..zreszta tam nie za wygodnie bo wasko i doopki na zwisaja bewstydnie po obu stronach :roll:
Cześć, ale biedni jesteście. Ja mogę się wygrzewać na laptopie - Duża mówi, że czołg możne po nim przejechać, to jeden mały koteczek mu nie zaszkodzi - i leżeć na telewizorze i na parapetach i na lodówce i na okapie i ... Haker samochwała.
Iskropka pisze:
Może Dużej przejdzie za chwilę?
kothka pisze:A wszystko przez ten głupi remont, bo oczywiście okazalo się, że jednak TŻ prawie za wszystko zapłacił, oczywiście nikt mu za to nie odda, bo przecież co w calym domu to jego interes, zrobić musi sam, wszystkiego musi dopilnować sam, wszystko znaleźć, ekipę jakąś do pieca znaleźć i oczywiście nie będzie już kasy żeby zacząć kończyć górę. Już pomijając szczegół, że nie mam czasu nawet pojechać do swoich rodziców, bo centralne trzeba kończyć. Mielismy jechać dzisiaj, ale wygląda na to że najwcześniej wieczorem, a oczywiście jutro wczesniej trzeba będzie wracać. Jak dzisiaj komuś czegoś nie powiem, to będzie cud. Na wszelki wypadek siedzę w pokoju
kalair pisze:kothka pisze:A wszystko przez ten głupi remont, bo oczywiście okazalo się, że jednak TŻ prawie za wszystko zapłacił, oczywiście nikt mu za to nie odda, bo przecież co w calym domu to jego interes, zrobić musi sam, wszystkiego musi dopilnować sam, wszystko znaleźć, ekipę jakąś do pieca znaleźć i oczywiście nie będzie już kasy żeby zacząć kończyć górę. Już pomijając szczegół, że nie mam czasu nawet pojechać do swoich rodziców, bo centralne trzeba kończyć. Mielismy jechać dzisiaj, ale wygląda na to że najwcześniej wieczorem, a oczywiście jutro wczesniej trzeba będzie wracać. Jak dzisiaj komuś czegoś nie powiem, to będzie cud. Na wszelki wypadek siedzę w pokoju
![]()
Trzymajcie się jakoś...I powalczcie o swoje..
![]()
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:A wszystko przez ten głupi remont, bo oczywiście okazalo się, że jednak TŻ prawie za wszystko zapłacił, oczywiście nikt mu za to nie odda, bo przecież co w calym domu to jego interes, zrobić musi sam, wszystkiego musi dopilnować sam, wszystko znaleźć, ekipę jakąś do pieca znaleźć i oczywiście nie będzie już kasy żeby zacząć kończyć górę. Już pomijając szczegół, że nie mam czasu nawet pojechać do swoich rodziców, bo centralne trzeba kończyć. Mielismy jechać dzisiaj, ale wygląda na to że najwcześniej wieczorem, a oczywiście jutro wczesniej trzeba będzie wracać. Jak dzisiaj komuś czegoś nie powiem, to będzie cud. Na wszelki wypadek siedzę w pokoju
![]()
Trzymajcie się jakoś...I powalczcie o swoje..
![]()
A żeby tu jeszcze było z kim gadać![]()
TŻ się nie odezwie, a ja poniekąd nie mam prawa się odezwać, bo ani moja kasa, ani mój dom. I dlatego mnie to wkurza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1398 gości