Kicorek pisze:Jak ja siedzę w domu, to później po powrocie do pracy mam tony stron do nadrobienia i pokwikuję w pracy jak głupek![]()
Potwory
Trzeba się nauczyć panowac nad sobą, a nie chlewik w pracy urządzać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:Jak ja siedzę w domu, to później po powrocie do pracy mam tony stron do nadrobienia i pokwikuję w pracy jak głupek![]()
Potwory
:ryk:Aleba pisze:Kicorek pisze:Jak ja siedzę w domu, to później po powrocie do pracy mam tony stron do nadrobienia i pokwikuję w pracy jak głupek![]()
Potwory
Kicorek pisze::ryk:Aleba pisze:Kicorek pisze:Jak ja siedzę w domu, to później po powrocie do pracy mam tony stron do nadrobienia i pokwikuję w pracy jak głupek![]()
Potwory
Czysto tu mam
ten tego, posik to nie pokwik w końcuczarandzia pisze:No nie wiem, nie wiem... Niby wolny kraj a za posikiwanie w cudzym wątku ganią
no przeż wyżej napisałam, że PLUSZONAAA! i KoćHannah12 pisze:Czy to wątek Koć i Pluszona czy wątek o posikiwaniu i pokwikiwaniu
Hannah12 pisze:Czy to wątek Koć i Pluszona czy wątek o posikiwaniu i pokwikiwaniu
moś pisze:Ja nie chce tematow zastepczych o pokwikiwaniu kicora- ja chce pluszona..moze nawet kwiczec, przezyje
Hannah12 pisze:A ze święconką też był.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości